28 / 04 / 2024

Ev sahiplerine ek vergiye EVSİAD'tan tepki! Siyasetçilere 'Kiracını Tanı Formuyla' cevap verdi!

Ev sahiplerine ek vergiye EVSİAD'tan tepki! Siyasetçilere 'Kiracını Tanı Formuyla' cevap verdi!

EVSİAD sosyal medya hesabı X'ten ev sahiplerine ek vergi konusundaki tepkisini siyatsetçilere 'Kiracını Tanı Formuyla' gösterdi. 



EVSİAD, ev sahiplerini yok sayan siyasetçilere cevabını sosyal medya hesabı X'ten verdi. Ev sahiplerinin yüzde 25 sınırını kaldırmasına ve ev sahiplerine kademeli ek vergi getirileceğine dair tepksini '' Kiracını Tanı Formu-1' ile gösteren EVSİAD sosyal medya hesabı x'ten  Kiracını Tanı Formu-1'İ paylaştı. Paylaşımın altna ise takipçilerden onlarca yanıt geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

EVSİAD(Ev Sahipleri Dayanışması) Olusumu
@evsiad
#evdeyokoydayok 
#evsahipleriadaletistiyor 
#kirakanunudeğişmeli 
@HMBakanligi

@memetsimsek

@cakcay01

Yerli milli ev sahipleri, %25'i kaldıracağız ama evsahiplerine de kademeli ek vergi getireceğiz diyerek bizleri yok sayan siyasetçilere karşı Kiracını Tanı Formu-1'i paylaşıyoruz:


EVSİAD(Ev Sahipleri Dayanışması) Olusumu
@evsiad
#evdeyokoydayok 
#evsahipleriadaletistiyor 
#kirakanunudeğişmeli 
@HMBakanligi

@memetsimsek

@cakcay01

''Yerli milli ev sahipleri, %25'i kaldıracağız ama evsahiplerine de kademeli ek vergi getireceğiz diyerek bizleri yok sayan siyasetçilere karşı Kiracını Tanı Formu-1'i paylaşıyoruz

#evdeyokoydayok 
#evsahipleriadaletistiyor 
#kirakanunudeğişmeli 
Yerli milli ülke sevdalısı değerli ev sahipleri, 
Tahliye taahhutnameleri tarihlerini, eş imzasını ve de 6 aylık kira bedeli kadar senet alma konularını da Kiracını Tanı Formuna ilk paylaşıma cevaben ekledik! diyen EVSİAD'ın paylaşımının altına şu yorumlar geldi...

bilgin @bilginaryus· adlı takipçi ''Kiracılar ev sahiplerinin mülküne çöktüler resmen. Haramdan, hakka girmekten korkmayanlar kendilerini kârda sanıyorlar ama Allah var, eninde sonunda hayatlarında bunun bedelini kendi dünyalarında kat be kat ödeyecekler.'' diyerek tepki gösterdi.

Ali @ali121916 ise bıktığını söyleyerek ''Arkadaşlar ben şahsen BIKTIM BIKTIM BIKTIM. Bu saatten sonra Türkiyede bir tane bile yatırım yapmam. Doğru yurtdışı kardeşim. Kiracı evimin içine mi etti derdi yok. Alırım kiramı dövizle param değer kaybedecek derdi yok. Aptal aptal şeylerle mahkemelerde sürünme derdi yok.'' ifadelerini kullandı.

bekir can kaya@kaya_bekircan ''Ebelerinin hörekesi artık. Kimsiniz lan siz. Kiralık eviniz var diye kralmı kesiliyorsunuz. Yok birde gbt kaydı isteseydiniz. Ohhh zamanında üç kuruşa aldınız. Şimdi haddinden fazla balon yapmış piyasada ayak yapıyorsunuz. Art niyetli kiracılar var ama art niyetli ev sahibi çok

EVSİAD(Ev Sahipleri Dayanışması) Olusumu @evsiad: '' İlk 30 kişiye ulaşana kadar canımız çıktı emin olun, genel seçimler öncesinde tek başımıza başladık, baktık bu siyasetçiler mala çökme derdinde Londra, Lisbon, Miami, Maltacı olmadığımız için. Bugün dünden daha iyi durumdayız emin olun, bu derneği de gerekirse KU-RA-CA-GIZ!'' cevabını verdi.

dutgurusu@dutgurusucom :''Kademeli-katlalamalı ek vergileri destekliyoruz. Bunun yanında boş ev vergisi, uzun süre boş tutulan evleri makul rakamlarla kamulaştırma mutlaka getirilmelidir. Gelecekte enflasyonun düşmesi ihtimaline binaen yüzde 25 esnetilmeli, yüzde 10'lara kadar çekilebilmelidir.

EVSİAD(Ev Sahipleri Dayanışması) Olusumu @evsiad#evsahipleriadaletistiyor   #kirakanunudeğişmeli 
''Kiracını Tanı Formunu Türkçe ve İngilizce olarak hazırladık, 'orijinal paylaşıma' girerek beğeni, paylaş, alıntıla bekliyoruz.%25 kalkacak diyerek diğer sorunları görmezden gelip sadece konuta yüksek vergi diyene  #evdeyokoydayok'' dedi.

YILKIRAN@ismailylkrn ''Yerli milli ev sahipleri ne demek :) :) fazla uçmuşsunuz hocam :) kiracılar ne oluyor  hain kostok ve adamları mı :) EVSİAD(Ev Sahipleri Dayanışması) Olusumu @evsiad'' Yok bizim kiracılar ile derdimiz yok müşteri baş tacıdır, İngiliz vatandaşı, Manhattan hayranları, Güney Londra sevicileri, Portekiz, Miami,Lisbon, Dubai'den çıkmayan İsviçre'de istifleyen muteber iş insanı muamelesi görürken evsahibine yapılan zulme ortak olanlara karşıyız!

Kul ESATIC @KulEsatIC ''Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapılmaz. BAE/Dubai çok iyi bir seçenek. Satın alınan evin geri dönüş süresi 10-12 yıl, kiralar yıl peşin alınıyor,BAE dinarı dolara endeksli olduğundan dolarla kira alıyorsunuz bir nevi,kira gelirine VERGİ YOK ve kontrat kaç yılsa o kadar geçerli+'' dedi.

Kiracını Tanı Formu geliyor! EVSİAD açıkladı: Bu iki formu doldurmayan kiracıya ev yok!

 

 


Geri Dön