16 / 05 / 2024

Evde bakım maaşı yatan iller listesi! Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2023? 10 Mart evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yatan iller listesi! Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2023? 10 Mart evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? İşte 10 Mart evde bakım maaşı yatan illere dair detaylar!



10 MART 2023 EVDE BAKIM MAAŞI YATTI MI? 10 MART 2023 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ!

Mart ayı evde bakım maaşları henüz hesaplara geçmedi. Ödemeler başladığı zaman evde bakım maaşı yatan iller listesi haberimizde yer alacaktır. Evde bakım maaşları, her ayın 15'i ile 31'i arasında hesaplara yatırılmaktadır.

SMS İLE EVDE BAKIM AYLIĞI SORGULANABİLİR Mİ? EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA YÖNTEMLERİ!

Evde bakım aylığı alanlar maaşlarının yatıp yatmadığını araştırmak için telefonlarının SMS özelliğini de kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alan kişiler, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibi yapabilirler. Mesaj göndermeniz durumunda 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil ediliyor.

Evde Bakım aylığı ödemelerini aynı zamanda e-Devlet sistemi üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. T.C kimlik numaranız ile e- Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan hemen sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazdıktan sonra, tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada maaş ödemesi ile alakalı ayrıntılara ulaşabilirsiniz. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında yer bulunmaktadır.

EVDE BAKIM MAAŞI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Evde bakım maaşı alabilmek için belirlenen kriterler vardır. İşte üç şartın yerine getirilmesi gerekir;

- Gelir kriterlerinin uygun olması,

- Bakıma muhtaçlık kriterine sahip olunmalıdır,

- Ağır engelli olduğunu gösteren sağlık kurulu raporu gerekmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön