30 / 04 / 2024

Ever Turizm ile Wyndham Hotel, Türkiye'ye 30 yeni otel yapacak!

Ever Turizm ile Wyndham Hotel, Türkiye'ye 30 yeni otel yapacak!

Ever Turizm dünyanın en büyük zincir otel grubu Wyndham Hotel Group ile 10 yıl içinde Türkiye'de 30 tane Ramada Encore markalı 4 yıldızlı otel açmayı planlıyor...



Son yıllarda giderek sayılan hızla artan iş otelleri konseptine yeni bir halka daha ekleniyor. Ever Turizm dünyanın en büyük zincir otel grubu Wyndham Hotel Group ile 10 yıl içinde Türkiye'de 30 tane Ramada Encore markalı 4 yıldızlı otel açacak. Yeni otellerle 5 bin yatağa ulaşmayı hedefleyen Ever Turizm, yatırımlar için 320 milyon euro harcayacak. İmza töreninde bir araya gelen Ever Turizm CEO'su Selen Ersü ile Wyndham Hotel Group CEO'su Eric A. Tanziger, işbirliğinin hedefleri ve detayları hakkında bügi verdi. Selen Ersü, 7 bini aşkın otelle dünyanın en büyük otel grubu olan Wyndham ile anlaşma imzaladıklarını ve sözleşme gereğince İzmir'deki oteli bitirdiklerini belirterek, "Yıl sonuna doğru faaliyete geçecek. 107 milyon euroluk bir yatırımın parçası olan Ramada Encore İzmir'in tadilatı için 25 milyon TL harcadık" diye konuştu. 

"Oda fiyatları 80 Euro'yu geçmeyecek" 

Önümüzdeki yıl İstanbul'un Avrupa yakasında yeni bir otel açacaklarını, 2016 ve sonrasında ise Anadolu'daki gelişen kentleri hedeflediklerini ifade eden Ersü, "Odaların fiyatı lokasyona göre değişecek ama İstanbul için 70-80 euroyu geçmeyecek. Ramada Encore dışında Samsun ve İstanbul'da Ever Turizm olarak farklı yatıranlarımız da var. Şanlıurfa, Gaziantep, Çorum, Tekirdağ, Kayseri, Hatay, Eskişehir, İzmir-Aliağa, Sinop, Konya, Ordu, Van ve Malatya planlarımız arasındaki şehirlerden bazıları" dedi. Wyndham Hotel Group CEO'su Eric Danziger de Türkiye'de 70 otel daha açmak istediklerini belirterek, 'Türkiye bizim için dünyadaki en büyük 3 pazardan biri" dedi. 


Dünya


Geri Dön