30 / 04 / 2024

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.



Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borç krizinde dalgalanmalar devam ediyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı. Asya borsalarında satış ağırlıklı bir seyir gözlenirken, Hindistan'da Sensex endeksi pozitif ayrıştı.

Evergrande nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Analistler, küresel piyasalarda tedarik zinciri ve enerji arzındaki sorunlar sebebiyle fiyatlama zorluklarının sürdüğünü ve oynaklığın bu hafta da yüksek olabileceğini dile getirdi.

Piyasalar açısından bir diğer önemli risk faktörü olan Çinli emlak şirketi Evergrande ile ilgili olarak ise borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Evergrande nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Evergrande, varlıklarını satacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön