17 / 05 / 2024

Evergrande borsa işlemleri

Evergrande borsa işlemleri

Guangdong eyalet yönetiminden mali destek istemek zorunda kalan Çinli gayrimenkul devi Evergrande'ın hisseleri bugün yüzde 12'nin üzerinde değer kaybetti. Hisseler 11 senenin en düşük seviyesine indi. 

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Borsada rekora doyum olmuyor! Borsa İstanbul BIST 100 3 bin seviyesini aştı

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi dün 3 bin seviyesini aşmış bulundu. Uzmanlar ise şirketlerin yüksek kâr bilançolarının borsaya destek verdiğini ve bu seviyelerde kâr satışlarının gelebileceğini dile getirdi. İşte detaylar…

Borsa İstanbul’da tarihi yükseliş! Bir yılda yüzde 177 yükseliş!

Borsa İstanbul her gün rekorlarına bir yenisini eklemeyi sürdürüyor. Borsa İstanbul gün içi tarihi zirvesini 300 puanın üzerine taşıdı. İşte detaylar!

Borsa İstanbul’da yeni rekor kırıldı! BIST 100 endeksi rekorlara doymuyor

Borsa İstanbul’da rekor seviye yeniden görüldü. BIST 100 ENDEKSİ % 0,53 artış gösterinde güne rekor seviyeden başladığını bildirdi. İşte detaylar…

Borsa İstanbul gördüğü en yüksek seviye rekorunu 2.762.95 puana taşıdı

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, günü gördüğü en yüksek seviye rekorunu 2.762.95 puana taşıyarak günü flaş bir gelişmeyle tamamladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran sektör yüzde 4.44 ile ulaştırma olurken, en çok gerileyen sektör ise yüzde 2,18 ile finansal kiralama, faktoring oldu. 

Borsa 13-14 Temmuz’da işlem yapacak mı? Borsa bayramda kaç gün tatil 2022?

Borsa bayramda kaç gün tatil olacak, borsa ne zaman açılacak? Soruları sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte borsaya dair detaylar!

Hükümetten flaş altın adımı! Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kuruldu

Hükümetin yüksek dolar ve enflasyona karşı mücadele için atılacağını açıkladığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, 'Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kurulmuş olup, altın sertifikası ihracına ilişkin çalışmalara başlanmıştır' açıklaması yaptı.

Borsa İstanbul'da şiddetli düşüş

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 4,07 değer kaybıyla 2.540,36 puandan tamamladı.

Borsa İstanbul’da gong bu kez Şeker GYO için çaldı!

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması ile ilgili olarak gong töreni gerçekleştirildi. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, gong töreninde önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Yatırımcılar dikkat! Altın, borsa, dolar ve Brent petrol bu haftayı nasıl kapattı? İşte kalem kalem o rakamlar...

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan altın, borsa, dolar ve Brent petrol bu haftayı nasıl kapattı? İşte kalem kalem o rakamlar...

Borsa İstanbul 6 Mayıs 2022 rakamları: Piyasalar bayram sevinci yaşatmadı

Borsa İstanbul, bayram haftasını düşüşle kapattı. BIST 100 endeksi, yüzde 0,31 değer kaybıyla günü 2.458,72 puanla sonlandırdı. Analistler ise FED'in faiz politikasında başarısız olabileceğini ve bu durumun Türkiye'yi de derinden etkileyeceğini düşünüyor.

Altın, dolar, sterlin, borsa, bitcoin, euro ve gümüş için kasırga etkisi! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçecek...

Ünlü Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın, dolar, sterlin, bitcoin, borsa, euro ve gümüş için kasırga etkisi yatacak değerlendirmelerde bulundu. Gelen açıklamalar herkesi şok edebilir, piyasalarda neler olacak? Kemerleri bağlayın uçuşa geçecek...

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

İstanbul’da Rusya ile Ukrayna arasında yapılan barış müzakerelerinin ardından piyasalarda hareketlilik yaşandı. Altın ve dolar düşerken, borsa yönünü yukarı çevirdi. Peki altın, dolar, euro ne kadar? Gram altın kaç TL oldu? İşte detaylar…

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Evergrande borsa işlemleri Haberi

Evergrande borsa işlemleri

Borçlarını ödemekte zorlandığını açıklayarak Guangdong eyalet yönetiminden destek talep eden China Evergrande Group'un hisseleri bu sabah Hong Kong Borsası'nda yüzde 12.4 değer kaybı yaşadı. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; hisselerin değeri 2010 yılından bu güne ilk defa 2 Hong Kong Doları'nın altına düştü.

Borçlarını geri ödemek için elinde yeterince fon bulunmayan şirketin 6 Kasım günü yapamadığı 82.5 milyon dolarlık tahvil kupon ödemesini 30 günlük sürenin biteceği bugün de ödeyemeceği endişeleri düşüşte etkili oldu.

Borçlu Çinli emlak şirketlerini yüklü ödemeler bekliyor!

Evergrande hisse satışıyla 347 milyon dolar...