23 / 05 / 2024

Evgör, örnek daireler için dekorasyon çözümleri sunacak!

Evgör, örnek daireler için dekorasyon çözümleri sunacak!

Mobilyada yeniliklerin öncüsü EVGÖR, yeni oluşturduğu Kurumsal Projeler Departmanı ile markalı konutların örnek dairelerini dekore edecek.



Türkiye geneline yayılan 100’e yakın mobilya tedarikçisi ve mimari ortaklarının desteğiyle başta İstanbul olmak üzere özellikle büyükşehirlerdeki inşaat projelerinin örnek daire dekorasyonlarına talip olan EVGÖR, sahip olduğu farklı ve yenilikçi ürün çeşidinin yanı sıra isteğe bağlı özel üretim de yaptırtabiliyor. Ev sahibi olmak isteyenlerin satın alma kararlarında projenin lokasyonu kadar, o projedeki örnek dairelerin içinin de çok etkili olduğunu söyleyen EVGÖR Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen; “Özellikle örnek daire dekorasyonları, tüketicilerin hayallerindeki evi onlara sunabilmek açısından çok önemli. Mobilya konusundaki tecrübelerimizi, tedarikçilerimizin ve mimari çözüm ortaklarımızın bilgi birikimi ile birleştirerek oluşturduğumuz Kurumsal Projeler Departmanımız, inşaat sektörü için kaliteli, nitelikli ve fark yaratan dekorasyon çözümleri sunacak” dedi.

Türkiye’nin kalite ödüllü mobilya markası EVGÖR, özellikle yeni inşaat projelerinin örnek daireleri için dekorasyon çözümleri sunmayı amaçlıyor. Bu amaçla bünyesinde yeni bir birim de oluşturan firma, yatak odasından oturma gruplarına, salon takımlarından yemek odalarına ve mobilya aksesuarlarına kadar yüzlerce çeşit ürün gamına sahip bulunuyor. Kaliteli ve nitelikli üretim yapan tedarikçi ağı sayesinde isteğe bağlı özel siparişler de ürettirebilen EVGÖR Mobilya, işbirliği yaptığı mimarlık ofisleriyle beraber, inşaat projelerindeki örnek daireler için A’dan Z’ye ihtiyaç duyulan tüm dekorasyon çözümlerini tek adresten sunmayı amaçlıyor.

Yeni oluşturduğu Kurumsal Projeler Departmanı ile inşaat projelerinin yanı sıra yeni yapılacak otel yatırımlarında ve mevcut otellerin renovasyon çalışmalarına da talip olan EVGÖR Mobilya’nın kurumsal dekorasyon çözümleri hakkında detaylı bilgi için www.evgormobilya.com ve www.evgor.com.tr adreslerini ziyaret edebilir ya da Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Evgör Mobilya Hakkında: 2004 yılının son çeyreğinde kurulan Evgör, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. “Kaliteli ürün” & “Kaliteli hizmet” prensibinden vazgeçmeden müşterilerine en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen Evgör Mobilya, İstanbul’da Üsküdar, Beyoğlu ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Firma, Türkiye’nin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr ile de hem ülke geneline hem de dünyanın her yerine ürün satışı gerçekleştiriyor. 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, Altın Marka Ödülü ile TTDK “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödüllerinin sahibi olan Evgör Mobilya’nın ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları da bulunuyor.


Geri Dön