01 / 05 / 2024

Evi olmayan emekli kalmayacak! Emeklilere özel kredi!

Evi olmayan emekli kalmayacak! Emeklilere özel kredi!

Ev almanın hayalini kuran milyonlarca emekli bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. Tek maaşla geçinen ve ev almak isteyen emeklilere bankalardan güzel haber geldi. Bankalar emeklilere özel 2022 kampanyalarını tek tek açıklamaya başladı...



Son zamanlarda altın piyasasında ve döviz kurlarında yaşanan olumsuz gelişmeler hemen hemen tüm sektörü etkiledi. Sektörlere yansıtılan olumsuzluklar zamlı fiyat artışı olarak yansıdı. Zamlardan en çok etkilenen sektörlerden biri de emlak sektörü oldu.

Ev alma hayalini gerçekleştirmek isteyen emekliler yüksek konut fiyatları karşısında zor durumda kaldı. Tek emekli maaşı ile geçimini sağlayan ve ev sahibi olmak isteyen emeklilere, yeni dönem itibari ile bankalar yardım elini uzattı. Bankalar için önemli bir konuma sahip olan emekli vatandaşlara 2022 kampanyalarını duyurarak, uygun geri ödemeli emekli konut kredisi hizmeti sunacaklarını açıkladılar.

Öte yandan emekliler 2022 emekli kredisi ile ilgili merak ettiklerini araştırmaya başladı. Emekli vatandaşlar, emeklilere konut kredisi veriliyor mu? Emekliler konut kredisi çebiliyor mu? Emeklilere konut kredisi şartları neler? Emeklilere konut kredisi veren bankalar hangileri? sorularının cevaplarını araştırıyor. 

İşte 2022 emekli konut kredisi veren bankalar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön