27 / 04 / 2024

Evi olmayanlara müjde! İlk kez evi olana Ziraat Bankası yüzde 0,69'dan kredi veriyor!

Evi olmayanlara müjde! İlk kez evi olana Ziraat Bankası yüzde 0,69'dan kredi veriyor!

Ziraat Bankası yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Konut kredisi kampanyası ile birlikte 5 milyon TL’lik sahip 180 ay vadeli kredi verilecek. Herkes ev sahibi olabilecek. İşte tüm detaylar…



Ziraat bankası geçtiğimiz günlerde yeni bir duyuru yayınladı. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için müjde verildi. Tapusu olmayan vatandaşlara 0.69 seviyesinde kredi müjdesi geldi. İlk defa ev alacak olanlara Ziraat Bankası 180 ay vade ile 5 milyon TL verecek. Verilecek kredi konut kredisi kapsamında olacak. Ev sahibi olmak isteyenlere ilgilendiren bu duyuru ile birlikte tüm detaylar açıklandı.

Devlet bankası 5 milyon TL verecek

Ziraat Bankası yeni başlattığı kampanya kapsamında Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek alarak yeni bir konu seferberliği duyurdu. Başlatmış olduğu kampanya kapsamı ile birlikte ev sahibi olmak isteyenlere uzun süreli vade imkanı ile kredi verecek. Kredi yalnızca ilk kez ev sahibi olacak vatandaşlar adına geçerli olacak.

 Evi olmayanlara müjde! İlk kez evi olana Ziraat Bankası yüzde 0,69 dan kredi veriyor!

İlk defa ev alacaklar için devlet destek sağlayacak

Ziraat Bankası’nın duyurmuş olduğu 5 milyon TL’ye varan 180 ay vadeli kredi desteği ile birlikte ilk kez ev sahibi olacak vatandaşlar için devlet destek sağlayacak. Yükselen kira ve ev fiyatları vatandaşları zorluyordu. Bu dönemde ev almak hayal olmuştu. Devlet bu anlamda yeni bir kredi paketi oluşturdu. Kamu bankaları üzerinden bu kredi paketi verilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön