29 / 04 / 2024

Evim Kadıköy’de satışlar haftaya başlıyor!

Evim Kadıköy’de satışlar haftaya başlıyor!

Fikirtepe Evim Kadıköy projesinde ruhsat sorunu nihayet çözülüyor. Anka Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Temel, haftaya ruhsatımız elimizde satışlara kaldığımız yerden devam edeceğiz açıklamasında bulundu...



Fikirtepe’de Anka Yapı tarafından hayata geçirilen Evim Kadıköy projesinde satışlar haftaya başlıyor. Hatırlayacağınız üzere Evim Kadıköy projesinin Mayıs 2013’te lansmanı yapılmış ve satışlar başlamıştı. Satışların başlamasından birkaç hafta sonra Fikirtepe’de imar sorunu patlak verince Evim Kadıköy de dahil bölgedeki tüm projelerin inşaat ve satışları durdurulmuştu. 


Sona gelindi

Anka Yapı Fikirtepe’de imar sorunun çözülmesinin ardından geçtiğimiz ay ruhsat için İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne ruhsat başvurusunda bulunmuştu. Firma nihayet ruhsat sorununda sona yaklaştı. Fikirtepe’de ilk ruhsat başvurusunda bulunan firma özelliğini taşıyan Anka Yapı önümüzdeki hafta ruhsatı alıp satışlara kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor. 


Elimizde ruhsatımızla satışlara devam

Anka Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Temel, ruhsatımız yüzde 99 haftaya çıkacak. Ruhsatımız elimize alarak satışlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi. 


Metrekaresi 5 bin 200 TL

Fikirtepe’de kentsel dönüşüm projesi olarak Anka Yapı imzasıyla hayata geçirilen Evim Kadıköy projesi, 38 bin 600 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 3 etapta toplam 2 bin 500 konuttan oluşan Anka Evim Kadıköy projesinde 1+1’den 5,5+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Fikirtepe Evim Kadıköy projesinde konutlar metrekaresi 5 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede anahtar teslimlerinin ise 24 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön