28 / 04 / 2024

Evim yok diye üzülmeyin! Ziraat Bankası'ndan konut kampanyası! Faiz oranına bakın!

Evim yok diye üzülmeyin! Ziraat Bankası'ndan konut kampanyası! Faiz oranına bakın!

Evi olmayan vatandaşların yüzlerini güldürecek o yeni haber geldi. Ziraat Bankası tarafından verilecek konut kredisi sizleri çok rahatlatacak. Peki Ziraat Bankası ne kadar faiz oranı ile kredi verecek? 



Ev almayı düşünenler veya evi olmayan vatandaşları rahata erdirecek yeni haber yayınlandı. Ziraat Bankası sayesinde ev sahibi olma imkanınız artık çok daha kolay. Peki kimler bu kampanyadan faydalanma hakkına sahip olacak? İşte tüm detayları sizlerle… 

 Evim yok diye üzülmeyin! Ziraat Bankası ndan konut kampanyası! Faiz oranına bakın!

Ziraat Bankasından  yeni konut kredisi

Son yıllarda artan ev fiyatlarının ardından yeni evlenecek olan veya evini değiştirmek isteyen vatandaşlar bir hayli zorluk yaşamaya başlamıştı. Hal böyleyken bankalar tarafından gelen konut kredisi haberleri vatandaşın bir nebze de olsun yüzünü güldürmeye başardı. Ziraat Bankası düşük faiz imkanı ve uzun vadede konut kredisi kampanyasını açıkladı. Artık hayalinizdeki eve sahip olmak çok daha kolay bir hale geldi. Ziraat bankasının konut kredisi seçenekleri ev almak isteyen vatandaşların rahatlamasına destek olabilmek için tasarlanmıştır. Bu krediler sayesinde kendi evinize sahip olacak, kira derdinden kurtulacaksınız. Geri ödeme planlarınızı 120 aya kadar uzatarak ödeme planlarınızı da kendi ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilirsiniz. %1.36’lık faiz oranı vatandaşların yüzünü güldürmeyi başardı. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön