13 / 05 / 2024

Evim yok diye üzülmeyin! Ziraat Bankası'ndan konut kampanyası! Faiz oranına bakın!

Evim yok diye üzülmeyin! Ziraat Bankası'ndan konut kampanyası! Faiz oranına bakın!

Evi olmayan vatandaşların yüzlerini güldürecek o yeni haber geldi. Ziraat Bankası tarafından verilecek konut kredisi sizleri çok rahatlatacak. Peki Ziraat Bankası ne kadar faiz oranı ile kredi verecek? 



 Evim yok diye üzülmeyin! Ziraat Bankası ndan konut kampanyası! Faiz oranına bakın!

Konut kredisi için gerekli olan belgeler

Ziraat bankası tarafından verilecek olan konut kredileri ile ev satın almak artık yatırım haline gelecek. Sizlerde uygun faiz imkanları ve uzun vadelerde olan bu krediden faydalanmak için başvurmanız yeterli olacaktır. SPK lisanslı değerleme şirketleri tarafından hazırlanmış olan ekspertiz raporlarında belirtilmiş gayrimenkul değerine göre belirlenmektedir. Ayrıca kredi ile ilişkilendirilmiş olan gayrimenkul üzerinden ipotek tesis edilmekte olup, gerekli görüldüğü taktirde teminat sağlanmaktadır. Ziraat Bankası’ndan geri ödeme planlarında esneklik yapılıp, emlak değerleri dikkate alınarak, bireylerin ev sahibi olmalarına ve hayallerine desteklemek için yola çıkmıştır. Ziraat bankasının konut kredisi örnekleri şu şekilde olmaktadır. 

  • Çekilecek olan toplam tutar 1.000.000 TL olup vade sayısı 120 ay, taksit tutar aylık 16.951,28 TL olan kredinin faiz oranı %1,36 olarak hesaplanmıştır. 

  • Eğer 3.000.000 TL çekecek olursanız 120 ay vade imkanı ile aylık ödenecek taksit tutarı 50.853,83 TL olup, faiz oranı da %1,36 hesaplanmaktadır. 

  • 5.000.000 TL çekilmesi halinde 120 ay vade imkanı ile aylık ödenecek olan tutar 84.739,44 TL olup, faiz oranı da yine %1.36 olarak hesaplanmaktadır. 

Sizlerde bu krediden faydalanmak için Ziraat Bankasına giderek veya mobil üzerinden işlemlerinizi halledebilirsiniz. 

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Ziraat Bankası'ndan tarıma 330 milyar lira destek!

Ziraat Katılım'dan anneler günü hediyesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön