02 / 05 / 2024

Evim Yüksekdağ fiyat!

Evim Yüksekdağ fiyat!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Evim Yüksekdağ fiyat listesi kapsamında daireler 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.



Evim Yüksekdağ fiyat listesi konutların konumlarında göre değişiyor. Yüksekdağ Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 11 bin metrekarelik alan üzerine yayılıyor. 


2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan  Evim Yüksekdağ  Residence'de 50 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


İnşaat alanı 64 bin metrekare olarak belirtilen Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta konutların alanları 90-148 metrekare şeklinde tasarlandı. Proje 363 daire ve 9 dükkandan meydana geliyor. 


Yeşilkent Evim Yüksekdağ'da süs havuzu, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, güvenlik, çocuk oyun alanları, sauna ve kapalı otopark gibi sosyal donatılar mevcut. 

Evim Yüksekdağ fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ Konutları fiyatları 2+1'lerde 245 bin TL, 3+1'lerde ise 360 bin TL'den başlıyor. 

19 soruda Evim Yüksekdağ projesi!

Evim Yüksekdağ Esenyurt ulaşım: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön