04 / 05 / 2024

Evim Yüksekdağ fiyat listesi!

Evim Yüksekdağ fiyat listesi!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Evim Yüksekdağ fiyat listesi 225 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yükselen Evim Yüksekdağ projesinde 363 daire ve 9 dükkan yer alıyor...




Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor olan  Evim Yüksekdağ  projesi İstanbul Esenyurt'ta Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde, firmaya ait arsa üzerinde inşa ediliyor.


Evim Yüksekdağ Esenyurt projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Evim Yüksekdağ Esenyurt projesi 20 katlı iki blok ve 21 katlı bir blok olmak üzere üç blok olarak tasarlandı.


Evim Yüksekdağ Esenyurt projesinde 363 adet daire ve 9 adet ticari birim yer alıyor. Evim Yüksekdağ Esenyurt projesinde 2 bin metrekare ticaret alanı bulunuyor. 



Evim Yüksekdağ fiyat listesi!


Evim Yüksekdağ fiyat listesi 2+1 dairelerde 225 bin liradan, 3+1 dairelerde 340 bin liradan başlıyor. Evim Yüksekdağ ödeme planı kapsamında sıfır faizle firma bünyesinde taksitli ödeme imkanı sunuluyor.


Toplam inşaat alanı 64 bin metrekare olan Evim Yüksekdağ projesinde 7 bin metrekare peyzaj alanı, çok amaçlı spor alanları, süs havuzları, kapalı yüzme havuzu, fitness, Türk hamamı, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Esenyurt Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 daireler 90 metrekare ile 123 metrekare, 3+1 daireler 142 metrekare ile 148 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.



Evim Yüksekdağ iletişim

Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön