02 / 05 / 2024

Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?

Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Evim Yüksekdağ Rezidans'ta daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede konut ve ticari birimler bulunuyor. Peki Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?



Evim Yüksekdağ Rezidans 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Konut seçenekleri arasında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı  Evim Yüksekdağ  Esenyurt'ta 50 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. 

Evim Yüksekdağ teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ Residence'de anahtar teslimlerinin 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzası ile yükselen Esenyurt Evim Yüksekdağ Evleri fiyatları 245 bin TL'den başlıyor. Projenin inşaat alanı 64 bin metrekareden oluşuyor. 


Konutların alanları 90 ile 148 metrekare arasında farklılık gösteren Evim Yüksekdağ 364 tane daire ve 9 tane dükkandan oluşuyor. Projenin 2 bin metrekaresi ticaret alanı için ayrıldı. 


Yüksekdağ Gayrimenkul Evim Yüksekdağ'da kapalı otopark, güvenlik, sauna, süs havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, yürüyüş parkuru ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer alıyor.

19 soruda Evim Yüksekdağ projesi!

Evim Yüksekdağ ulaşım bilgileri: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Yeşilkent Evim Yüksekdağ satış ofisi 

Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön