02 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli'de fırsatta son günler: Yüzde 2 peşinat!

Evimiz Kocaeli'de fırsatta son günler: Yüzde 2 peşinat!

2014 yılında 70'inci yılını kutlamaya hazırlanan şirketin yeni yıl kampanyasında, aralık ayı sonuna kadar ev sahibi olanlar, yüzde 10 yerine yüzde 2 peşinat ödeyerek ev sahibi olabilecek.




Türkiye'nin en köklü, Kocaeli'nin en saygın ve güvenilir inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat'm yıl sonu kampanyasında son günlere girildi. 2014 yılında 70'inci yılını kutlamaya hazırlanan şirketin yeni yıl kampanyasında, aralık ayı sonuna kadar ev sahibi olanlar, yüzde 10 yerine yüzde 2 peşinat ödeyerek ev sahibi olabilecek. Ayrıca kampanya süresince ev satın alanlara, herkesin sahip olmak isteyeceği son model bir iPad hediye edilecek. 


EN BÜYÜK PROJE 

Çok uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla ilk iki etap satışları devam eden Evimiz Kocaeli projesinde 2+1,3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, 6 farklı tipte daire bulunuyor. Evimiz Kocaeli, 150 milyon lirayı bulan toplam yatırım değeriyle Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olacak. Haziran ayında inşasına başlanan Evimiz Kocaeli'de inşaat çalışmaları sürüyor. 1 Temmuz 2015'ten itibaren teslimine başlanacak. 


YEŞİL ALAN ÇOK 

Başiskele'de hayata geçirilen proje, geniş sosyal donatıları ve imkanlarıyla sıcak bir mahalle ortamı sunuyor. Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda bulunan projenin yüzde 75'i yeşil alan. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tama mı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. 


DAİRE FİYATLARI 

5 Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. Daire fiyatları ise; 2+1106 bin, 3+1142 bin, 4+1 222 bin TL. 


Demorat Kocaeli


Geri Dön