27 / 04 / 2024

Evlenenler evini yenileyenler dikkat! Beko'dan çeyiz seti müjdesi! 6 Haziran 2023 fiyat listesi...

Evlenenler evini yenileyenler dikkat! Beko'dan çeyiz seti müjdesi! 6 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yaptığı kampanyalarla gündemden düşmeyen Beko, bu kez 3'lü beyaz eşya çeyiz setleri için müjdeyi duyurdu. Evlenenlere ve eşyalarını yenilemek isteyenlere fırsat doğdu. Peki, Beko 3'lü çeyiz seti fiyatları ne kadar? İşte detaylar...



Beko, buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya çeyiz seti alışverişlerinde haziran ayına özel kampanya başlattı. 

Evlenenler evini yenileyenler dikkat! Beko dan çeyiz seti müjdesi! 6 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşya fiyatlarında son bir yılda görülen artış nedeniyle başta evlilik hazırlığı yapan çiftler olmak üzere pek çok tüketici ucuz ürün arayışı içine girdi. Beko'nun son teknolojilerle donatılan, şık tasarımlı ve birbiriyle uyumlu modellerini bir araya getiren 3 farklı çeyiz seti, yuva kurarken ya da yeni eşya alırken uygun fiyat ve kaliteyi birlikte arayanları memnun edecek.

Kampanya kapsamında seçili buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi ürünlerinden oluşan 3’lü çeyiz setleri yapılan ek indirimlerle 29.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Beko'nun Oliz uygulamasına özel kaçırılmayacak indirim fırsatı 15 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek.

Peki, Beko Fırsat Çeyiz Seti ne kadar? Beko Ekonomik Çeyiz Seti fiyatı ne kadar? Beko Gri Çeyiz seti kaç TL? Beko Yaza Özel Gri Set ne kadar? İşte Beko Çeyiz Seti Fiyat Listesi...

 


Geri Dön