29 / 04 / 2024

Evre Gedizler ödemeleri!

Evre Gedizler ödemeleri!

Firma: Gedizler Yapı

Proje: Evre Gedizler

Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen ve İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de bulunan Evre Gedizler ödemeleri bir çok seçenek ile yapılabiliyor. Projede peşinatlar yüzde 5 oranından başlıyor...



Evre Gedizler ödemeleri haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor. Evre Gedizler,  Gedizler Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


Sancaktepe  Evre Gedizler  ev fiyatları


250 milyon lira yatırım bedeli bulunan Evre Gedizler projesinde konut fiyatları 134 bin liradan başlıyor. 


Gedizler Yapı Evre projesi, Aydos Ormanları’na komşu konumda yükseliyor. 


Evre Gedizler Sancaktepe ne zaman teslim?


Sancaktepe Evre Gedizler teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi.


Evre Gedizler ödemeleri!


Evre Gedizler ödemeleri ne göre projede yer alan konutlardan satın almak isteyenler yüzde 5 peşinat ödeyip konut sahibi olabiliyor. Proje kapsamında yüzder 20'si daire tesliminde ödeniyor. Toplam tutarın yüzde 75'i ise ister banka kredisi ile ya da firma bünyesinde yer alan ödeme seçenekleri ile ödenebiliyor.


Sancaktepe Evre Gedizler projesinde; botanik bahçe, tenis kortları, basketbol sahası, voleybol sahası, mini futbol sahası, çok amaçlı spor alanları, yürüyüş parkuru, bisiklet ve paten parkuru, açık hava pilates alanı, fitness, vitamin bar, sauna, 550 metrekare açık yüzme havuzu, çocuk havuzu,  yapay göl, çocuk oyun alanları, kafe ve kapalı –açık otopark ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor. 


Sancaktepe Evre Gedizler satış ofisi;


Telefon: (0216) 311 88 00

Web Adresi: www.ev-re.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön