01 / 05 / 2024

Evre Gedizler Sancaktepe adres bilgileri !

Evre Gedizler Sancaktepe adres bilgileri !

Firma: Gedizler Yapı

Proje: Evre Gedizler

Evre Gedizler Sancaktepe adres bilgileri kapsamında proje Ege Boyu, Lagün ve Kelebekia projelerinin ilerisinde Sancaktepe'de yer alıyor...



Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de konumlandırılan Evre Gedizler, 55 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Sancaktepe  Evre Gedizler  projesinde 4 blok bulunuyor. 


Evre Gedizler Sancaktepe projesinde stüdyo tipi konutlar, 1 oda 1 salon tipi konutlar ve 2 oda 1 salon tipi konutlar bulunuyor. Gedizler Evre projesinde stüdyoların alanları 42 metrekare, 1 oda 1 salon konutların alanları 59 metrekareden başlıyor ve 71 metrekareye kadar yükseliyor. Projedeki 2 oda 1 salon konutların alanları ise 99 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 120 metrekareye kadar yükseliyor. 


Yüzde 1 KDV dahil Evre Gedizler Sancaktepe daire fiyatları şu şekilde;

Stüdyolar 128 bin TL,

1+1'ler 170 bin TL,

2+1'ler 283 bin TL. 


Evre Gedizler Residence'ta 24 Nisan'da lansman yapılacak. Bu süreye kadar yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Proje kapsamında yer alan konutların teslim tarihi Eylül 2015 olarak belirlendi. 


Evre Gedizler Sancaktepe adres bilgileri 


Evre Gedizler Sancaktepe adres bilgileri !


Evre Gedizler Sancaktepe adres bilgileri 

Evre Gedizler projesi için BJK Tesisleri'ni ve yol üzerindeki IKEA'yı geçiyorsunuz. Opel Gedizler sonrasındaki Sancaktepe çıkışından Osmangazi Caddesi'ne geçiyorsunuz. Ardından yine bir yol ayrımı çıkıyor. Burada Ege Boyu, Lagün ve Kelebekia projelerinin olduğu Ebubekir Caddesi'ne geçiyorsunuz. Düz ilerlediğiniz takdirde karşınıza Evre Gedizler çıkıyor. 


Evre Gedizler Sancaktepe adres bilgileri 

Telefon: 0216 311 88 00

Web adresi: ev-re.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön