27 / 04 / 2024

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.



İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle bir araya geldi.

İTÜ Mezunlar Derneği ve İTÜ Mezunlar Derneği Öğrenci Kulübü'nün 2016 yılından bu yana her yıl gerçekleşen Different Futures Summit (DFS) bu yıl 4-5 Mart'ta üniversitenin Ayazağa Kampüsü’nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

İTÜ’den mezun olan ancak kariyer hayatını okuduğu bölümden farklı alanlarda devam ettirip başarıya sahip olan mezunlarla öğrencilerin bir araya geldiği zirvenin mottosu ise “Bölümün Hayallerinin Önüne Geçmesin!” olarak belirlendi. 

Evrim Kırmızıtaş da gençlerin kariyer planlamaları hakkında soru işaretlerini yok etmek amacıyla onlara ışık tuttu ve fark yaratmalarını sağlamak amacıyla ilham kaynağı olarak açıklandı. Kırmızıtaş, emlak sektörünün merak edilen sorularına cevap verecek bu alanda kariyer yapmak isteyen gençlere tavsiyeler yaptı.

İTÜ Jeofizik Mühendisi mezunu olan Kırmızıtaş, “Bir kadın olarak dünyaya meydan okudum” diyerek ileride çocuklarına başarılı bir anne portresi hediye etmek istediğini özellikle vurguladı. Kırmızıtaş “ Çocuklarıma bir anne olarak her daim örnek olmam gerekiyor. Elde ettiğim başarılar biliyorum ki onları ileride gururlandıracak. Bu yüzden adımı çalıştığım emlak şirketinde dünya birincisi olarak görmek beni ayrıca mutlu edip yeni başarılara yelken açmak için motive ediyor” dedi.


Geri Dön