29 / 04 / 2024

Evviva Gümüşcity'de satışlar tamamlandı!

Evviva Gümüşcity'de satışlar tamamlandı!

28 bin metrekare arazi alanı üzerinde hayat bulan Evviva Gümüşcity Esenyurt, 31 kat yüksekliğe sahip 6 adet blok ve bir kuleden meydana geliyor. Toplam 2 bin 600 konutun yer aldığı projede satışlar tamamlandı



 2013 yılının Haziran ayında teslimlerinin yapılması öngörülen Evviva Gümüşcity, Bulut İnşaat imzası taşıyor. Temeli 2011 yılının Nisan ayında atılan proje, Avrupa Yakasının Esenyurt ilçesinde yükseliyor.

28 bin metrekare arazi alanı üzerinde hayat bulan Evviva Gümüşcity Esenyurt, 31 kat yüksekliğe sahip 6 adet blok ve bir kuleden meydana geliyor. Toplam 2 bin 600 konutun yer aldığı projede satışlar tamamlandı.

Esenyurt Evviva Gümüşcity Evlerinde 1 oda 1 salon konutların alanları 65 metrekare; 2 oda 1 salon konutların alanları 110 metrekare; 3 oda 1 salon konutların alanları ise 140 metrekare olarak tasarlandı.

Projenin alıcılarına sunduğu sosyal olanaklar içerisinde; bina resepsiyonu, 7/24 kameralı güvenlik, kartlı sistem ile siteye giriş, 7/24 resepsiyon hizmeti, dış cephe montalama ve kompozit levha, duvarlar su bazlı saten boya, otoparklardan katlara asansörle çıkış, her daireye kapalı otopark, yüksek inşaat teknolojisi ile ses ısı yalıtımı, kapalı yüzme havuzu bay/bayan, açık yüzme havuzu, Güneşlenme ve seyir alanı, fitness center, soyunma odaları ve duşlar, sauna bay/bayan, kreş, çocuk oyun salonu, koşu parkuru, yürüme parkuru, bisiklet parkuru, peyzaj alanı, çocuk parkı, tenis kordu ile voleybol sahası bulunuyor.

444 2 561

www.evvivagumuscity.com


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön