30 / 04 / 2024

EYT bekleyenlerin kabusu olan o konu da çözüldü! İşte milyonları sevindirecek o düzenleme…

EYT bekleyenlerin kabusu olan o konu da çözüldü! İşte milyonları sevindirecek o düzenleme…

Son dakika haberi: EYT düzenlemesi için geri sayım sürerken, emeklilikte yaşa takılanları sevindiren kritik bir gelişme yaşandı. Gelen açıklama ile EYT bekleyen vatandaşların işten olma korkusu da ortadan kalkmış oldu.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT bekleyen yüz binlerce vatandaşı rahatlatacak açıklamayı bugün yaptı. Bakan Bilgin, emekli çalışan ile aktif çalışan arasındaki prim farkının ortadan kaldırılacağını durumlarının eşitleneceğini açıkladı.

Bu açıklama sayesinde EYT bekleyen yaklaşık 1,5 milyon vatandaşın işlerinden olma korkusu da ortadan kalkmış oldu. Söz konusu düzenleme konuşulduğu gibi yasalaşırsa işveren de 450 lira ile 3 bin 400 lira arasında değişen bir maliyetten de kurtulmuş olacak. İşte düzenlemenin detayları…

BAKAN BİLGİN'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

EYT bekleyen milyonlarca vatandaşın talebi gerçek olacak. Emekli çalışan ile aktif çalışan arasındaki prim farkı eşitlenecek. Milyonlarca vatandaşı sevindiren güzel haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön