29 / 04 / 2024

EYT emeklisi maaş promosyonu alacak mı? EYT'lilere promosyon verilecek mi? Dikkat! Bankalar...

EYT emeklisi maaş promosyonu alacak mı? EYT'lilere promosyon verilecek mi? Dikkat! Bankalar...

Geçtiğimiz aylarda sık sık gündem olan emekli maaş promosyonu, EYT düzenlemesi ile beraber yeniden konuşulmaya başlandı. Peki EYT'liler maaş promosyonu alacak mı? EYT'lilere promosyon verilecek mi? Hemen siz de kontrol edin!



Habertürk'te yer alan habere göre; eni emekli olan birisi ilk maaşını aldığı bankayla veya başka bir banka ile sözleşmeye imza atarak üç senelik taahhüt süresini başlatabiliyor.

EYT düzenlemesi kapsamında geri sayım başlarken, maaş promosyonu gündeme geldi. EYT'den faydalanacak vatandaşlar, merakla maaş promosyonu alıp almayacaklarını araştırıyor. 

EYT emeklisi maaş promosyonu alacak mı? EYT lilere promosyon verilecek mi? Dikkat! Bankalar...

EYT emeklisi maaş promosyonu alacak mı?

EYT emeklisinin maaş promosyonu alıp almayacağı henüz kesinleşmedi. EYT düzenlemesi yasalaştıktan sonra EYT'lilerin banka promosyonu alıp alamayacağı da resmen belli olacak. 

2022 yılı için SGK’nın bankalarla yaptığı yeni protokolde, 3 bin 500 Türk Lirası'na kadar emekli maaşına 3 bin lira, 3 bin 500 ile 7 bin 500 lira arası olanlara 3 bin 500 lira, 7 bin 500 ila 10 bin lira arası olanlara 4 bin 500, 10 bin liradan fazla olanlara 5 bin lira promosyon ödenecekti. 

Bankalar da kendilerini buna göre hazırlamış ve promosyonlarını hesaplamıştı. Pek çok banka protokolden daha fazla tutarları emeklilere promosyon olarak vermiş tutar 7 bin TL'lere kadar yükselmişti.

EYT emeklisi maaş promosyonu alacak mı? EYT lilere promosyon verilecek mi? Dikkat! Bankalar...

Emekliler ise e-Devlet aracılığıyla kendilerine en yüksek promosyon veren bankaya maaşını taşıyıp promosyon başvurusunu da internet bankacılığı aracılığıyla yapmıştı. 

Yaklaşık 2,5 milyon kişinin emekliye ayrılacak olmasından dolayı bankalar daha çok emekliyi bünyesine almak amacıyla, EYT düzenlemesi ile beraber yeni bir promosyon kampanyası başlatabilir. Bu durum gelecek günlerde belli olacak. 

Müjdeli haber peş peşe geldi! Orta gelirli 0,69 faizle ev sahibi olacak! Yeni Evim Konut kampanyasından kim faydalanacak

SSK, BağKur Emekli Sandığı emeklilerine son dakika ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanların resmen ayağı yerden kesildi!

Gram altının 1.500 TL olacağı tarih kesinkes belli oldu! Bu tarih görenlerin aklını başından aldı! Hemen gardınızı alın!


Geri Dön