08 / 07 / 2024

EYT promosyonlarında bu banka yüzlere güldürecek! İşte ödemeler arasında en rekor promosyon!

EYT promosyonlarında bu banka yüzlere güldürecek! İşte ödemeler arasında en rekor promosyon!

O banka, emekli promosyonları ile ilgili yeni bir güncelleme yaptı ve emeklileri heyecanlandıran bir müjde verdi.



 EYT promosyonlarında bu banka yüzlere güldürecek! İşte ödemeler arasında en rekor promosyon!

İş Bankası emekli promosyonu ve faydalanma şartları

Türkiye İş Bankası, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi sonrasında emekli vatandaşlara yönelik promosyon miktarlarını yeniden düzenledi. İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli vatandaşlar için promosyon maaş aralığı belirlendi.

Buna göre, 3.500 TL üzeri maaş alan emeklilere aylık 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında maaş alan emeklilere 5.250 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında maaş alan emeklilere 6.750 TL ve 10.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere 7.500 TL promosyon verilecektir.

Emekli promosyonundan faydalanabilmek için İş Bankası tarafından belirlenen bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Emekli olunması, 3 yıl boyunca banka üzerinden maaş alınması ve taahhüt imzalanması şartları aranmaktadır. İş Bankası tarafından verilecek emekli promosyonu, bankacılık sektöründeki rekabeti yeniden canlandırdı.

İş Bankası kartı olanlar nefes bile almadan şimdi hemen baksın!

Bu promosyon bedeli akıllara zarar!  27 bin TL hesaplara yatıyor!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine jest! Her müşteriye özel 475 TL veriyor

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön