29 / 04 / 2024

EYT’de son dakika gelişmesi! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Kimler EYT’den yararlanacak?

EYT’de son dakika gelişmesi! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Kimler EYT’den yararlanacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milyonlarca vatandaşın büyük bir heyecan ile beklediği EYT ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Nebati, EYT ile ilgili açıklamalarını duyururken öğretmenlerin sorunlarına da aynı şekilde değindi. İşte detaylar…



BAKAN BİLGİN DE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Geçtiğimiz zamanlarda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de konu ile ilgili olarak kesin bir açıklama yapmıştı. Bilgin, hemen hemen her gün çıkan yeni EYT formülleri haberlerini reddederek, "Hollanda, Almanya modellerinden bahsediliyor ama bu doğru değil. Şu an sadece bir tane EYT formülü var" şeklinde konuşmuştu.. Bakan Bilgin, tüm bunların yanında, "Henüz çalışmamız devam ediyor, birçok aşamadan geçecek" şeklinde konuşmuştu.

Bakan Bilgin belli bir yaş sınırının olup olmayacağı sorusuna ise, "Bakalım" yanıtını verdi.

Bakan Vedat Bilgin, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Türk İş ve AK Parti Grup Başkan Vekilleri ile görüşmeler gerçekleştirdik. Yaklaşık olarak 22 kişilik bir heyet ile sekiz  farklı illerden derneklerin katılımı ile tüm mağdur dernekleri içine alan EYT’sinden Aylık Bağlama Oranına (ABO), stajından kadın borçlanmasında bile bütünün temsilcisi olan dernekler ile EYT platformu adı altında yapılan görüşmelerde hem AK Parti Grubu’nun hem MHP Grubu’ndan direkt bir şekilde toplumun hemen hemen hepsini kapsayacak çözümleri noktalarını 2022 senesi sonuna kadar mutlaka iktidar tarafından çözüleceği sözü verilmiş oldu.”

EYT’de son dakika gelişmesi! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Kimler EYT’den yararlanacak?

Düğünlerde artık altın takılmayacak! Altının ve doların yerini bambaşka bir şey aldı! Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı

Vatandaşın borcu siliniyor! Milyonlarca kişiye müjde! Elektrik, su, doğalgaz, telefon…,

Motorine dev zam! Akaryakıtta neler oluyor? Opet, PO, Total, Shell, BP 26 Ağustos 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön