04 / 05 / 2024

EYT'de staj muamması! Çare için son şans

EYT'de staj muamması! Çare için son şans

Meslek lisesi ile meslek yüksek okulundan mezun olan milyonlar staj sürelerinin SGK başlangıcı kabul etmesini talep ediyor. Staj Sigortası Mağdurları Dernek Başkanı Ferhat Salman, önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...



Milyonlarca vatandaşın beklediği EYT yasası Meclis'e gönderilecek. Böylelikle 2,5 milyondan fazla kişi emeklilik hakkı kazanmış oldu. EYT’nin Meclis gündemine taşınıp yasanın netleşmesi beklenirken; EYT’de staj krizi yer alıyor.

Staj Sigortası Mağdurları Dernek Başkanı Ferhat Salman, tv100 canlı yayına bağlanarak EYT’de staj sorununun çözülmesi gerektiğini belirterek önemli açıklamalar yaptı. Meslek liseli ve meslek yüksek okulu mezunu milyonlarca kişinin staj süresinin SGK başlangıcı sayılmasını talep ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön