18 / 07 / 2024

EYT'liler dikkat! Bu duyuru sizin için yapıldı! Elinizi çabuk tutmazsanız 3753 TL kesinti olacak

EYT'liler dikkat! Bu duyuru sizin için yapıldı! Elinizi çabuk tutmazsanız 3753 TL kesinti olacak

EYT düzenlemesinden faydalanmak isteyen vatandaşlar aşamaları mercek altına alırken gelen son dakika ilanı herkesi telaşlandırdı. Uzmanlar ikaz etti, 30 gün detayına dikkat! En az 3 bin 753 TL'lik kesinti oluyor. Elinizi çabuk tutun ve kontrol edin!




MİLYONLARCA EYT'LİYE SON DAKİKA OLARAK DUYURDULAR

Milyonlarca vatandaşın beklediği EYT düzenlemesi nihayet yürürlükte. Başvuralar SGK merkezleri ve e-Devlet üzerinden gerçekleşirken gelen son dakika duyurusu EYT'lileri telaşlandırdı. Bu aşamada birçok soru merak konusu olurken uzmanlardan bir bir açıklama yapıldı. 

EYT liler dikkat! Bu duyuru sizin için yapıldı! Elinizi çabuk tutmazsanız 3753 TL kesinti olacak
30 GÜN DETAYINA DİKKAT!

EYT'lilerin heyecanla sorguladığı ' EYT'liler için emekli olabilir yazısı zorunlu mu?' sorusu sonunda yanıt buldu. Uzmanlar aracılığı ile yapılan açıklamalara göre, çalışır halde olan EYT'liler bu Kıdem tazminatı alarak işlerinden istifa edebiliyor. Daha evvelki uygulamada çalışanların SGK'ya giderek emekli olabilir yazısı elde etmeleri gerekiyordu. EYT'liler de emekli olabilir yazısı mecburi mi?  sorusuna cevap aramaya başladı. SGK'dan yapılan açıklamaya binaen yaşanan yoğunluk sebebiyle bu yazıya gerek olmadığı söylendi.

EN AZ 3 BİN TL....

EYT'den faydalanmak isteyen çoğu kişi aynu iş yerinde çalışma hayatını sürdürmek istiyor. Uzmanlar ise EYT'lilerin Emekli olduktan sonra aynı iş yerinde 30 gün içinde çalışmaya başlaması halinde sosyal emniyet destek priminde 5 puanlık indirim yapılacağı konusunda ikaz ediyor. 5 puanlık indirim işçinin brüt ücreti üstünden uygulanacak yani asgari ücret üstünden  uygulanacak olan prim 500.40 TL olurken tavandan bildirim yapılan çalışan için prim 3.753 TL'ye manasına geliyor. O nedenle 30 gün içinde İşe başlama konusuna dikkat etmek gerekiyor.

Migros'ta tuvalet kağıdına dev indirim! Yarına yetişen alır

A101'de elektrikli araç çılgınlığı! Çalışma masası 749 TL, çay makinesi 899 TL! Bu fiyatlar kaçmaz 

Ne altın ne dolar yeni rekor TL'de! Mart ayında hareketlendi


Geri Dön