05 / 05 / 2024

EYT'liler hemen siz de yapılandırmaya bakın! EYT'liler için son dakika fırsatı! Tam bu kadar ödenecek!

EYT'liler hemen siz de yapılandırmaya bakın! EYT'liler için son dakika fırsatı! Tam bu kadar ödenecek!

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği borç yapılandırma paketi bugün Kabine Toplantısı'nda masaya yatırılacak. EYT'liler hemen siz de yapılandırmaya bakın! EYT'liler için son dakika fırsatı! Tam bu kadar ödenecek!



EYT düzenlemesi kapsamında Bağ-Kur ihya borçlanması faydalı olacak. EYT çerçevesinde, bu süreyi canlandırırken tamamını satın alması zorunluluğu var. İhya asgari ücret üzerinden borçlanılıyor ve Bağ- Kur ihyası için 2022'de başvuranlar günlük 74.41 lira, şu anda 115 lira ödeme yapıyor. 

Yapılandırma geldiğinde geçmiş dönemler satın alındığından faizler silindiğinde ciddi bir rahatlama sağlanacak. Borçların üçte biri azalacak.

Yapılandırmadan faydalananların borç yükü faiz indirimiyle birlikte yaklaşık üçte bir azlacak ve ihya için 150 bin TL ödeyecek olan Bağ-Kur'lunun ödeyeceği tutar 100 bin TL olacak. 

EYT liler hemen siz de yapılandırmaya bakın! EYT liler için son dakika fırsatı! Tam bu kadar ödenecek!

EYT çerçevesindeki sigortalılar için farklı bir aylık hesabına gidilmeyecek. TÜFE ve refah payı dikkate alınarak maaşlar yatırılacak. Yılbaşında güncellenen rakam yüzde 30'luk zam oranı tüm emekliler için uygulanacak. Bir kişi sene içinde emekli olursa, o senenin maaş farkının, katsayılarının tümünü alabiliyor. 

Sene içinde emekli olmayıp bir sonraki yıla bırakıldığında 2008 tarihinden beri uygulanan güncelleme (yıllık enflasyonla) ile hesap yapılıyor. Bu sene emekli olacak EYT'lilerin aylıklarında bir kesinti uygulanmayacak ve gösterge rakamları da indirilmeyecek.

Borsa yatırımcısına çok önemli duyuru! SASA ve Hektaş için yeni karar!

Emeklinin yüreğini ağzına getiren son dakika gelişmesi! Emekliye kıdem tazminatı sürprizi!

23 Ocak evde bakım parası yattı mı? Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Başvuran tam bu kadar alıyor!


Geri Dön