30 / 04 / 2024

Borsa yatırımcısına çok önemli duyuru! SASA ve Hektaş için yeni karar!

Borsa yatırımcısına çok önemli duyuru! SASA ve Hektaş için yeni karar!

Borsa İstanbul’da işlem gören hisseler içinde en hareketli olanlarından Hektaş ve Sasa için alınan karar, Borsa İstanbul tarafından duyuruldu.



Borsa İstanbul tarafından bugün alınan ve açıklanan kararda, Sasa ve Hektaş hisselerinde 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması" tedbirleri uygulanacağı bildirildi.

Borsa yatırımcısına çok önemli duyuru! SASA ve Hektaş için yeni karar!

Borsa İstanbul’da işlem gören hisseler içerisinde son dönemin en çok konuşulan ve geçtiğimiz yılın aralık ayında haklarında 1 ay süreyle tedbir kararı koyulan Sasa ve Hektaş hisseleri için yeni bir duyuru açıklandı.

2022 senesinin Aralık ayında haklarında 1 ay süreyle tedbir kararı konulan Sasa ve Hektaş hisseleri için yeni bir karar daha açıklandı.

Borsa İstanbul az KAP’a yaptığı açıklamayla, Sasa ve Hektaş için tedbir kararı aldığını duyurdu.

Borsa İstanbul tarafından, Sasa ve Hektaş için alınan yeni kararlar az önce açıklandı.

Borsa İstanbul’dan, son dönemin en fazla işleme konu olan ve konuşulan hisselerinden Sasa ve Hektaş için yeni bir karar daha geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön