03 / 05 / 2024

Eyüp Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nden SMS uygulaması!

Eyüp Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nden SMS uygulaması!

Eyüp Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hürriyet Gür, daha önce mail yoluyla gerçekleşen bilgilendirme yönteminin artık SMS yoluyla yapılmasının olumlu sonuçlarını önümüzdeki günlerde daha çok belirginleşeceğini söyledi...




Eyüp Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünde yapılan bütün işlerin takibi artık SMS yoluyla vatandaşa bildiriliyor. Eyüp Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hürriyet Gür, daha önce mail yoluyla gerçekleşen bilgilendirme yönteminin artık SMS yoluyla yapılmasının olumlu sonuçlarını önümüzdeki günlerde daha çok belirginleşeceğini ve bu süreçte birimin birçok işlerde aynı yöntemi takip edeceğini bildirdi. 


Eyüp Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hürriyet Gür “Asansör Teslim Belgeleri, TSE Belgeleri, Pazar Tezgah Belgeleri, Ruhsatların çıkıp çıkmadığına dair bilgileri, başvuruların olumlu ya da olumsuz sonuçlanmasının bilgilendirmelerini, görüşme talepleri gibi işlemlerin SMS yoluyla yapılması hem belediye hem de vatandaş için pratik ve kesin sonuçlar doğuruyor. Ayrıca ruhsatları birim olarak adreslere elden teslim ederek hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz” dedi.


VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Hürriyet Gür, SMS sisteminin vatandaşların masa başında olmadığı zamanlar ya da interneti kullanamayanlar açısından daha geniş bir kitleye ulaşım sağladığını ve daha sıcak bir iletişim metodu geliştirdiğini vurguladı. Ruhsat işlemelerinin Göktürk Bölgesinde de devam ettiğini, bilgilendirmelerin ilçe sakinleri tarafından da benimsendiğini belirten Gür, Eyüp Belediyesi ve Başkan Remzi Aydın’ın bu konudaki hizmetleriyle ilgili olarak kendilerine gelen teşekkür metinlerinin çoğaldığını ifade etti.




Eyüp Belediyesi


Geri Dön