18 / 05 / 2024

Hürriyet Gür Eyüp Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü

Hürriyet Gür Eyüp Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü

Eyüp Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hürriyet Gür, daha önce mail yoluyla gerçekleşen bilgilendirme yönteminin artık SMS yoluyla yapılmasının olumlu sonuçlarını önümüzdeki günlerde daha çok belirginleşeceğini söyledi...

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var!

İstanbul Kartal'da çöken binanın ardından açıklamalar yapan "İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var. Bunların tespitlerini yapacağız. Şu an önceliğimiz göçük altındaki vatandaşlarımızın hayatı" diye açıklama yaptı. 

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır!

Ortadoğu Grup tarafından 8 bin 936 metrekare alanda hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır...

Yeni Nesil Eyüp kampanyalı ödemeleri!

Yeni Nesil Eyüp kampanyalı ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Eyüp Çırçır Mahallesi'nde hayata geçirilen projede teslimler 1 günde yapılıyor.

Yeni Nesil Eyüp güncel ödeme seçenekleri!

Yeni Nesil Eyüp güncel ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 35 peşinat veriliyor. Fiyatların 670 bin TL'den başladığı projede konut ve ticaret alanlarına yer veriliyor...

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Tarık Chaabı, Ahmet Abdülaziz ve Halil İbrahim Kaymak ortaklığında kuruldu. 

We Haliç Eyüp fiyatları 2017 güncel liste!

We Haliç Eyüp fiyatları 2017 güncel liste bilgisine göre projede fiyatlar 292 bin TL'den başlıyor. Projede peşinatsız 120 aya kadar vade fırsatı sunuluyor...

Fore Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Fore Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Nihat Güran, Hüseyin Şahin ve Eyüp Kalkan ortaklığında 28 milyon 690 bin 309 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gaziosmanpaşa-Eyüp hattı dönüşümle canlanacak!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçeleri kentsel dönüşümün etkisiyle yeniden canlanacak. Çarpık kentleşmenin görüldüğü ilçelerde dönüşüm kapsamında 19 proje yer alıyor. 

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Hürriyet Gür Eyüp Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Haberi

Hürriyet Gür Eyüp Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü


Eyüp Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünde yapılan bütün işlerin takibi artık SMS yoluyla vatandaşa bildiriliyor. Eyüp Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hürriyet Gür, daha önce mail yoluyla gerçekleşen bilgilendirme yönteminin artık SMS yoluyla yapılmasının olumlu sonuçlarını önümüzdeki günlerde daha çok belirginleşeceğini ve bu süreçte birimin birçok işlerde aynı yöntemi takip edeceğini bildirdi. 


Eyüp Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hürriyet Gür “Asansör Teslim Belgeleri, TSE Belgeleri, Pazar Tezgah Belgeleri, Ruhsatların çıkıp çıkmadığına dair bilgileri, başvuruların olumlu ya da olumsuz sonuçlanmasının bilgilendirmelerini, görüşme talepleri gibi işlemlerin SMS yoluyla yapılması hem belediye hem de vatandaş için pratik ve kesin sonuçlar doğuruyor. Ayrıca ruhsatları birim olarak adreslere elden teslim ederek hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz” dedi.


VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Hürriyet Gür, SMS sisteminin vatandaşların masa başında olmadığı zamanlar...