07 / 05 / 2024

Fahiş fiyat uygulayan fırsatçılara 11,2 milyon TL ceza!

Fahiş fiyat uygulayan fırsatçılara 11,2 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanlığı, 17 bin 278 firmanın 11 bin 301 adet ürününde aykırılık tespit edildiğini ve toplam 11,2 milyon TL para cezası uygulandığını duyurdu. 



Ticaret Bakanlığı aldatıcı fiyat uygulamalarını engellemek amacıyla başlattığı denetimler ile idari para cezası kesilen firmaları açıkladı.

Fahiş fiyat uygulayan fırsatçılara 11,2 milyon TL ceza!

Sözcü'de yer alan detaylara göre, Ticaret Bakanlığı, bu senenin ilk 5 ayında aldatıcı fiyat uygulamalarına karşı gerçekleştirilen denetimlerde 17 bin 278 firmanın 11 bin 301 adet ürününde aykırılık tespit edildiğini ve toplam 11,2 milyon lira para cezası uygulandığını kaydetti.

İşte konuya ilişkin yapılan açıklama ve tüm detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön