Altın & Gümüş

Faiz kararı sonrası en büyük düşüş gümüşte! Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş yatırımcılarına kötü haber

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı her geçen gün artıyor. Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararından sonra en çok düşüş gümüşte yaşandı. Gümüş fiyatları resmen tuzla buz oldu. Bugün gümüş fiyatları ne kadar? İşte son dakika gümüş fiyatları 19 Ağuston 2022... 20 doların altında işlem gören ons gümüş fiyatı bugün de değer kaybetmeye devam ediyor

Gümüş fiyatları 2022 yılında en büyük kayıplarını yaşadı. 20 doların altında işlem gören ons gümüş fiyatı bugün de değer kaybetmeye devam ediyor.

Gümüş fiyatları bugün 11 TL seviyelerinde değerlenirken fiyatlar resmen tuzla buz oldu. 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç TL oldu? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi 19 Ağustos 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI TUZLA BUZ OLDU

Merkez Bankası faiz kararından sonra emtialar üzerindeki  baskı arttı. Özellikle gümüş piyasası çok büyük kayıplar verdi.

Gümüşün ons fiyatı bugün 20 doların altında işlem görürken 19,30 dolar oldu.

Gümüş gram alış fiyatı 11,228 TL, satış fiyatı ise 11,744 TL'den işlem görüyor. 

GÜMÜŞ YATIRIMCILARINA KÖTÜ HABER

Çin’deki zayıf büyümenin küresel risk iştahını da azaltması ile  dolara olan talep yükselmeye başladı.

Altın ve gümüş fiyatlarına baskının artması ile aşağı yönlü hareket eden kıymetli metaller içinde en çok gümüş fiyatları değer kaybetmeye başladı.

Ons altın fiyatı bugün Merkez Bankası kararından sonra gerileyerek 1.754 dolar seviyesine kadar yaklaştı.  Milyonlarca kişi gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediyor. 

Gümüş fiyatlarında günlük kayıp her geçen gün yükseliyor. Geçen hafta içinde 21 dolar seviyesine yaklaşarak 29 Haziran sonrası en yüksek seviyeyi gördü. Gümüş bugün 19,30 dolardan işlem görüyor. Dün ise 19,74 dolardan kapanışı yapmıştı.

Mart ayında Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle yıl içinde zirveye yüskelen gümüş fiyatları Nisan ayı itibarı ile düşüşe geçti ve bugünkü kayıpla beraber Ağustos ayı kazancını da geçerek en düşük seviyeleri gördü.

Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselir mi, düşer mi? Gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi?
İşte merak edilenler...

GÜMÜŞ İÇİN KRİTİK YORUM

Gümüşe yatırım yapan yatrımcılar bugünkü rakamlar karşısında endişeli bir halde gümüş fiyatlarının ne oalcağını merak ediyor.

Altın ve piyasa uzmanı İslam memiş gümüş yatırımcılarının içini rahatlatacak bir açıklama yaptı. 1 Eylül'den itibaren gümüş fiyatlarının yükselmeye başlayacağını söyleyen Memiş, '' Altında ve gümüşte hem gram hem de ons bazında hızlı yükselişler bekliyorum. 1 Eylül itibari ile yükseliş altın ve gümüş tarafında bekliyorum" dedi.

Gümüş değer kaybediyor! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş fiyatları ne kadar oldu?

Gümüş büyük baskı altında! Can çekişiyor... Gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi