03 / 05 / 2024

Faizsiz konut projeleri!

Faizsiz konut projeleri!

Konut üreten firmalar müşterilerine ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla farklı ödeme planları teklif ediyor. Sonbaharda karşımıza çıkan ödeme planlarından birisi de 36 aylık (3 yıl) olanlar....




Konut üreten firmalar müşterilerine ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla farklı ödeme planları teklif ediyor. Sonbaharda karşımıza çıkan ödeme planlarından birisi de 36 aylık (3 yıl) olanlar. Bu projelerden öne çıkanlar ise şunlar: 


PARİMAMERTER 

Merter'de Fer Yapı imzasıyla ev ofis ev konseptiyle inşa edilen proje 16 kattan ve 223 bağımsız birimden oluşuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında daire fiyatının yüzde 1 'i peşinat olarak alınıyor ve 36 ay vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor. 


İSTANBUL 216

 Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de 'Kadıköy'ün Balkonu' sloganıyla satışa çıkardığı 24 katlı 3 bloktan oluşan projede 1+1,2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alacak. Projede metrekare birim fiyatı 6.500 -7.000 lira arasında değişiyor. Arzu eden müşterilere 36 ay sıfır faizle satış yapılabiliyor. 


SOYAKEVOSTAR 

Küçükçekmece - Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Soyak Evostar projesindeki daireler, hemen teslim avantajının yanı sıra 36 ay sıfır faiz kampanyasıyla yatırımcıların beğenisine sunuluyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. 


ESENLER EMLAK KONUTLARI

 Emlak Konut GYO'nun Esenler Emlak Konutlarfnda 970 daire He 23 ticari ünite yer alıyor. 1+1'den 4+l'e farklı seçenekte dairelerin yer aldığı projede vade farksız ödeme seçenekleri öne çıkıyor. Dairelerin başlangıç fiyatı ise 281 bin lira. 


ÖZYURTLAR NLOGO 

Özyurtlar inşaat'ın Nlogo İstanbul projesinde sıfır faiz kampanyası devam ediyor. Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul'da 119 bin liradan satılıyor. 


BAHÇEKENT FLORA 

Emlak Konut GYO güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığında Başakşehir'in Hoşdere mevkiinde inşaatına başlanan Bahçekent Flora'da dairelerin fiyatları 170 bin lira seviyesinden başlıyor. 36 ay vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor. 


DUMANKAYA SANCAKTEPE

 Dumankaya Sanacktepe'de peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim, peşinatı teslimde ödeme ve Dumankaya finansman sistemi ile 36 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olma imkânı sunuluyor. 

TRİOS 2023 Pulsar İnşaat ve Kurumahmutoğlu İnşaat imzasıyla iş dünyasına kazandırılacak Trios 2023 İkitelli projesi 60 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabilir alanıyla inşa ediliyor. 

250 atölye ve 45 mağaza yer alacak. 36 ay sıfır faiz bu projede de uygulanıyor. 



Yeni Akit


Geri Dön