29 / 04 / 2024

Faizsiz kredi kampanyası nedir? 5 bankanın açıkladığı detaylar belli oldu!

Faizsiz kredi kampanyası nedir? 5 bankanın açıkladığı detaylar belli oldu!

Yeni düzenlemeler ile birlikte kredi kartında nakit avans sayısı azalıp kredi faiz oranları da artıyor. Buna göre, bazı bankalar da hala düşük miktarlarda ve şartlara bağlı da olsa sıfır faizli kredi veriyorlar. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?



Kredi ve kredi kartları ile ilgili yapılan düzenlemeler gündem olmaya ve yerini korumaya devam ediyor. Bu süreçte, yapılan son düzenlemeler ile beraber  kredi kartı nakit avansta taksit sayısı düşerken, bankalarda kredi faiz oranları yükselmeye başladığı kaydedildi.

Öte yandan, hala bir miktar da olsa az miktarlarda borçlanma imkanı da mümkün oluyor.  Bankalar tarafından  ‘hoş geldin’ adı altında verilen faizsiz kredi kampanyaları da vatandaşlar tarafından tercih ediliyor ve bu kampanyalar da dikkat çekiyot.

gazeteduvar.com.tr'de yer alan habere göre; Merkez Bankası’nın attığı adımlar kapsamında tüketici ve ticari kredi faiz oranları artarken, kredi kartlarında nakit çekimi taksit sayısının 12’den 3’e düşürüldüğü açıklanmıştı. Bu süreçte, bankalarda faiz oranları artsa da düşük tutarlarda sıfır faizli kredi imkanı da devam etmekte. Öte yandan, 5 banka yeni müşterilerine de özel faizsiz kredi kampanyası sunuyor.

FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR

ENPARA

Yeni müşterilere özel 6 ay vadeli yüzde 0 faizli 10 bin Türk Lirası kredi veriyor. Aylık taksit tutarı: 1.666,67 Türk Lirası.

Faizsiz kredi kampanyası nedir? 5 bankanın açıkladığı detaylar belli oldu!

QNB FİNANSBANK

Yeni müşterilere özel yüzde 0 faizli kredi veriyor. Kredi miktarı 10 bin Türk Lirası, 6 ay vadede aylık ödeme tutarı: 1.666,67 Türk Lirası.

İŞ BANKASI

11.03.2024 – 31.03.2024 tarihlerinde İş Bankası müşterisi olan vatandaşlara 30 bin Türk Lirası'na varan faizsiz taksitli nakit avans sağlanıyor. Öte yandan, vade 3 aydan fazla olursa eğer  kredi miktarı 30 bin Türk Lirası’nın üzerine çıkarsa faiz uygulanacağı kaydedildi..

AKBANK

22 Ocak 2024 – 15 Mart 2024 tarihleri arasında Akbank müşterisi olanlara yüzde 0 faizle 10.000 Türk Lirası 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 20.000 Türk Lirası 6 ay vadeli taksitli avans imkanı sağlanıyor.

DENİZBANK

16.02.2024 - 22.03.2024 tarihleri arasında Denizbank müşterisi olanlara 6 ay vadeli 20 bin Türk Lirası faizsiz kredi ve 10.000 Türk Lirası'na varan taksitli nakit kampanya sunuluyor. 20 bin Türk Lirası, 6 ay vadeli kredinin aylık geri ödemesi ise 3,333.33 Türk Lirası.

Ayda 20.765 TL net getiri kazanmak mümkün mü? Banka banka getiri oranları!

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Banka mevduat faizleri ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Krediyle ev almak hayal oluyor!

Dev bankadan flaş altın tahmini geldi: Tarih vererek o rakamı açıkladı!

50 bin TL'nin 32 günlük kazancı ne kadar oldu? Bankalarda deprem! Hemen mevduat faizlerine bakın! 

Banka banka emekli maaş promosyonları! Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön