06 / 05 / 2024

Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? Sıfır faizli kredi veren bankalar hangileri? 10 bin TL ve 15 bin TL'yi...

Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? Sıfır faizli kredi veren bankalar hangileri? 10 bin TL ve 15 bin TL'yi...

Bazı bankalar ara ara faizsiz kampanya gibi fırsatları müşterilerine sağlıyor. Peki, Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? 10 bin 15 bin TL 0 faizli kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar.



Bazı bankalar belirli dönemlerde ve belirli müşteri gruplarını kapsayan faizsiz kredi kampanyaları düzenliyor. Özellikle çiftçilere, esnaflara, girişimcilere ve bazı meslek gruplarına özel bu tür kampanyalar düzenliyor. 

Bankaların sağladığı kampanyalar zaman zaman farklılık gösterebilir ve farklı vadeler ya da miktarlarla düzenlenebiliyor. Bu nedenle bankların en güncel kampanya detaylarını bankaların resmi web sitelerinden ya da şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Bankaların herhangi bir kredi kampanyasına başvurmadan önce, bankaların kampanya şartlarını ve faiz oranlarını detaylı bir şekilde incelenmesi gerekiyor. Kredi başvurusu yapmadan önce aylık taksit miktarını, toplam geri ödeme miktarını ve kredi vadesini hesaplayarak krediye dair net bir bilgi edinmelisiniz. Öte yandan kredi kullanmadan önce kredi sözleşmesini dikkatlice okumanız ve gerektiğinde bir finans danışmanından destek almanız da faydalı olacak.

Şimdi, bazı bankaların sağladığı faizsiz ya da düşük faizli kredi kampanyalarını inceleyelim: 

 Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? Sıfır faizli kredi veren bankalar hangileri? 10 bin TL ve 15 bin TL yi...

DENİZBANK

Denizbank, yeni müşterilerine özel faizsiz kredi kampanyaları düzenleyebilir. İlk müşterilere 6 ay vadeli 10 bin Türk Lirası faizsiz kredi fırsatı sunabilirler.

YAPI KREDİ BANKASI

Takvim'in haberine göre, Yapı Kredi Bankası, zaman zaman ihtiyaç kredisi kampanyalarını hayata geçiriyor. Söz konusu kampanyalar çerçevesinde faizsiz ya da düşük faizli krediler sağlayabiliyor. Özellikle düşük gelirli ya da belirli müşteri gruplarına yönelik kampanyalarla 20 bin Türk Lirası'na kadar kredi kullanma imkanı sunabilirler.

AKBANK

Akbank da benzer şekilde faizsiz ya da düşük faizli kredi kampanyaları düzenleyebilir. Özellikle 6 ay vadeli faizsiz 15 bin TL kredi kampanyaları sağlayabilirler.

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA, 6 ay vadeli faizsiz 15.000 Türk Lirası nakit avans ve 0.99 faizli 10 bin Türk Lirası kredi kampanyalarını başlatabilir.

Faizsiz veya düşük faizli kredi kampanyalarına başvurmak istiyorsanız, bankaların resmi web sitelerini ziyaret edebilir veya en yakın şubelerini arayarak bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, bazı bankaların mobil uygulamaları üzerinden de başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak! Sakın kaçırmayın!

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Karatay Belediyesi 264.8 milyon TL'ye arsa satacak! 24 ay taksitle!


Geri Dön