29 / 04 / 2024

Fakir 2014'ün mutfak modasını Nancy, Goldie ve Legend'le belirliyor!

Fakir 2014'ün mutfak modasını Nancy, Goldie ve Legend'le belirliyor!

Soğuk kış günleri; evimizin sıcak ortamında aile bireyleri ile daha fazla zaman geçirmek için en ideal zamanlar. Özenle seçilmiş yemek ve kahvaltı takımları, detayları ile bu takımı tamamlayan servis setleri ile kurulmuş şık sofralar....



Konumuz 2014 mutfak modası ise, bu üçlüye bir göz atın!


Soğuk kış günleri; evimizin sıcak ortamında aile bireyleri ile daha fazla zaman geçirmek için en ideal zamanlar. Özenle seçilmiş yemek ve kahvaltı takımları, detayları ile bu takımı tamamlayan servis setleri ile kurulmuş şık sofralar. Eski den yeniye geçerken, aklımızda hep pratik çözümler ve hız vardı. Peki ya o eskide kalan eşyaların yaşattığı özlem?


İşte Fakir ailesinin yeni üyeleri Nancy, Goldie ve Legend geçmişten gelen zarif çizgileri günümüze taşıyan efsane tasarımlara sahip bir mutfak ekibi.


Nancy, kahvaltı sofralarının keyfi sıcacık kıtır ekmekleri hazırlayan ve tasarımı ile görenleri hayran bırakacak bir ekmek kızartma makinesi!


Goldie, her ihtiyacınız olduğunda tuşuna dokunarak devreye alacağınız su ısıtıcınız. Nancy nin yakışıklı kavalyesi.


Legend ise bu takımın kaptanı. Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan çayı, lezzetinden ödün vermeden sofralarımıza getiriyor. 


Tasarımlarıyla göz dolduran bu eşsiz ürünler 2014’te mutfağınıza hem şıklık hem de lezzet katacak! 


Fakir ürünleriyle dolu bir mutfakta afiyet dolu yeni bir yıl dileğiyle…



Geri Dön