02 / 05 / 2024

ASELSAN'ın ikincil halka arzı 2014'ün ilk yarısında gerçekleşecek!

ASELSAN'ın ikincil halka arzı 2014'ün ilk yarısında gerçekleşecek!

ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman, ikincil halka arzı konusunda Garanti Yatırım Goldman Sachs konsorsiyumu ile görüşeceklerini söyledi. Ergeneman, halka arz tarihinin 2014'ün mart-mayıs arasında yapılacağını belirtti...



ASELSAN Kazakistan'da da dev bir fabrikanın açılışını yapmıştı. ASELSAN, ABD'den de şirket alımı yapmayı planlıyor. 


ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman, ikincil halka arzı konusunda Garanti Yatırım Goldman Sachs konsorsiyumu ile görüşeceklerini söyledi. Ergeneman, halka arz tarihinin 2014'ün mart-mayıs arasında yapılmasının öngörüldüğünü belirterek, bu konuda bir gecikmenin olmayacağını söyledi. Gölbaşı'nda 200 milyon dolar civarında büyük bir yatırımlarının olduğunu anımsatan Ergeneman, ayrıca Ankara'da Temelli civarında yeni bir yatırım için organize bölgelerinin birinde 400 dönümlük yeni bir arsa aldıklarını, alçak ve orta irtifa hava savunma sistemlerinin test ve imalatım orada yapmayı düşündüklerini söyledi. 


1 MİLYAR DOLAR CİRO 


Hedeflerinin 1 milyar dolarlık ciro olduğunu kaydeden Ergeneman, yeni projelerden de bahsetti. Ergeneman, uzun menzilli hava savunma için gerekli olan kritik teknolojiye ulaşmak üzere olduklarını belirtti. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön