28 / 04 / 2024

Fakir Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi'nde cebinize iyi gelecek indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi 

Fakir Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi'nde cebinize iyi gelecek indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi 

Fakir Kaave Uno Pro Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi, 1 lt su tankı kapasitesi, dokunmatik kontrol paneli ve aydınlatmalı pişirme yuvası ile kahve severlerin gözdesi oluyor. 



 Fakir Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi nde cebinize iyi gelecek indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi 
Kahve tüketmeyi sevenler için 735 W güç kullanarak çalışan Fakir kahve makinesi 4 fincan kapasiteye kadar kahve yapabiliyor. Kahveler hazır olduğunda ise mini kahve makinesi sesli ve ışıklı uyarı veriyor.

Aydınlatmalı Pişirme Yuvası

Fakir Kaave Uno Pro Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi, kullanımı sırasında aydınlatmalı yuvaya sahiptir. Bu da mutfağınızda daha lüks bir görüntü ortaya koyar. Sessiz çalışma özelliği bulunan ürün, kullanım sırasında bu aydınlatması ile çalışıyor olduğunu bilmenizi sağlar.

Sesli ve Işıklı Uyarı Sistemi

Kahve yaparken başında bekleme devri son buluyor. Fakir Kaave Uno Pro Türk Kahve Makinesi, kahveler hazır olduğunda sesli ve ışıklı olarak sizi uyarıyor. Kendiliğinden kapanma özelliği sayesinde gelmeseniz de enerji ve ısı kullanımını durduruyor. Bu da ev kazalarını büyük ölçüde önlüyor.

1 Litre Su Tankı Kapasitesi

Kahve makinesinin 1 litre su tankı kapasitesi sayesinde ürünü birden fazla kez aynı su ile kullanabilirsiniz. Siz doldurmaya başladığınızda, su tankı dolduğunda ürün size ışık ile haber verir.

Dokunmatik Kontrol Paneli

Dokunmatik kontrol paneli sayesinde kahvenizin özelliklerini kontrol edebilirsiniz. Büyük- orta- küçük fincan seçimlerinizi bu panelden yaparak kahvenizin hazırlanma miktarını işaretleyebilir, bu sayede gereksiz enerji kullanımını engelleyebilirsiniz.Dalgınlıkla içinde su olmadan çalıştırdığınızda ürün, aşırı ısınma durumunda kendini otomatik olarak kapatır ve su alarmı verir.

4 Fincan Kahve Kapasitesi

Fincan boyutlarına göre kahve kapasitesi değişiklik gösterir. Ancak makine, büyük boy 4 fincan kahve yapabilecek şekildedir. Kahvelerinizi küçük, orta ve büyük fincan seçenekleriyle 3 ayrı fincan boyutuna göre dilediğiniz şekilde hazırlayabilmeniz mümkündür. 

Peki Fakir kahve makinesinin dikkat çeken teknik özellikleri nelerdir? 

 


Geri Dön