02 / 05 / 2024

Arzum  Sultane Izgara ve Tost Makinesi'nde efsane indirim kampanyası! İşte Arzum 9 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum  Sultane Izgara ve Tost Makinesi'nde efsane indirim kampanyası! İşte Arzum 9 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Izgara ve Tost Makinesi, indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da tüketicisiyle buluşuyor.. Peki Arzum AR2007 Sultane Izgara ve Tost Makinesi Carrefoursa'da ne kadara satılıyor? İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi..



Arzum  Sultane Izgara ve Tost Makinesi nde efsane indirim kampanyası! İşte Arzum 9 Mart 2023 fiyat listesi
Arzum Sultane AR2007 1800W Tost Makinesi, geniş pişirme kapasitesi ve 3 farklı ısı ayarıyla  hem ızgara hemde tost makinesi olarak kullanılabiliyor. Döküm malzemeden oluşan geniş plakaları sayesinde elektrik üretiminden tasarruf elde ediliyor.

TOST MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Arzum ızgara ve tost makinesi, geniş kullanım plakaları sayesinde 4 adet tost pişirme özelliğiyle öne çıkıyor.Böylece çok sayıda tost minimum süre içerisinde tüketime hazır hale geliyor. 
1800 Watt güce sahip olan tost makinesi, 3 farklı ısı kademesinde çalışıyor.Cihaz hem tost hemde balık ve et kızartmak için pratik bir şekilde kullanılabiliyor.

Bununla brlikte tost makinesinin pişirme plakası 180 derece açılarak direkt ızgara aletine de dönüşme gösteriyor. 1800 Watt gücünde olan ızgara ve tost makinesi, farklı ısı değerlerinde çalışarak kullanım kolaylığı sunuyor.
Sahip olduğu

3 farklı çalışma kademesi sayesinde pişirilecek yemeğe göre düğmeler sayesinde ayarlamalar yapılabiliyor. Böylece tost ve ızgaralar için optimum sıcaklık değerleri belirlenip yemeklerin daha lezzetli pişmeleri gerçekleşmiş oluyor.Tost makinesi üzerinde bulunan ayarlanabilir termostatı sayesinde tost ve ızgara çeşitleri minimum süre içerisinde pişirilebiliyor.

Güç ikaz ışığı ile gereksiz çalışmaların ve yanma gibi olası kazalar engelleniyor. Tüm bunlara ek olarak dayanıklı döküm yan sapları ve yanmaz tutma yeri ile kullanım kolaylığı sunuyor. 

Peki toz ve ızgara makinesinin teknik özellikleri neler? İndirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?


Geri Dön