14 / 05 / 2024

Fakir Taste N Joy Tost Makinesi en uygun bu adreste! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Fakir Taste N Joy Tost Makinesi en uygun bu adreste! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Fakir Taste N Joy Tost Makinesi, mükemmel tostların yanı sıra et, balık, tavuk gibi yiyecekleri pratik bir şekilde pişirmenizi sağlar. Peki, Fakir Taste N Joy Tost Makinesi kaç dilim tost yapar? Fakir Taste N Joy Tost Makinesi kaç TL?



Fakir Taste N Joy Tost Makinesi, lezzetli ve sağlıklı öğünler hazırlamanızı sağlar. Mükemmel tostların yanı sıra et, balık, tavuk gibi yiyecekleri pratik bir şekilde pişirmenize yardımcı olan ürün; aynı anda 6 dilim tost ekmeği alabilen geniş kapasitesi ile de sofralarınıza renk ve lezzet katar. Hafif yapısı ve ergonomik kullanımı ile dikkat çeken Fakir Taste N Joy Tost Makinesi, hangi yiyeceği pişirirseniz pişirin size daima kolaylık sunar.

Fakir Taste N Joy Tost Makinesi en uygun bu adreste! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Izgara Olarak da Kullanılabilir

Fakir Taste N Joy Tost Makinesi, aynı anda 6 dilim tost yapma kapasitesine sahiptir. Bu sayede kalabalık aile buluşmalarında en büyük yardımcınız olur ve hızlı bir şekilde lezzetli kahvaltılar hazırlamanızı sağlar. Şık ve işlevsel tasarımı ile mutfaklarda yerini alan ürün hem görüntü hem de lezzet olarak üstün bir performans gösterir. Kırmızı LED ışığı cihaz açılıp seçilen ısı ayarına ulaşıncıya kadar yanar, belirlenen ısı ayarına geldiğinde yeşil LED ışığı devreye girer ve cihazın kullanıma hazır olduğunu belirtir. Ayarlanabilen ısı kontrol düğmesi sayesinde düşük, orta ve yüksek olmak üzere arzu ettiğiniz sıcaklıkta tostunuzu yapabilirsiniz.

Yağ akıtma tepsisi temizliğinin de kolay olmasını sağlar. Izgara olarak da kullanabilen Fakir Taste N Joy Tost Makinesi, kapak kilitleme sistemine sahiptir bu sebeple taşınması ve muhafaza edilmesi oldukça pratiktir. Isıya dayanıklı kulpları ile ergonomik kullanım sunan ürünün yiyeceklerin kalınlığına göre ayarlanabilir üst gövdesi vardır. Bu sayede büyük boy sandviçleri ve ızgaralık tüm yiyecekleri rahatça pişirebilir ve lezzet dolu sofralar kurabilirsiniz.

Peki, Fakir Taste N Joy Tost Makinesi en uygun nerede? Fakir Taste N Joy Tost Makinesi fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön