03 / 05 / 2024

Fark Geri Dönüşüm Demir Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Fark Geri Dönüşüm Demir Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslim Kutbay tarafından kuruldu. 



Fark Geri Dönüşüm Demir Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslim Kutbay tarafından kuruldu. 

Fark Geri Dönüşüm Demir Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
HURDA ALIMI SATIMI VE GERİ DÖNÜŞÜM İŞLEMLERİ 1. Hurda metal, kağıt, cam, plastik aliminyum vs. mamullerin fabrikalardan alınması,satılması preslenmesi,eritilmesi, bu mamullerin Toptan ve perakende alımı, satımı, ithalatı ve ihracatı 2. Her türlü metal, plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini, ihraç ve ithalini yapmak. 3. Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi döküm potaları işletmek, madde haneler kurmak. 4. Gemi, fabrika, depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler, makaslar, presler işletmek, şantiyeler kurmak bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunmak ihalelere girmek. 5. Kamu kuruluşlarının ve özel kuruluşların açmış olduğu ve açacak olduğu inşaat ve hurda ihalelerine iştirak etmek, taahhüdü altında kalan işleri tamamlamak veya sorumluluğu altında taşeronlara vererek taahhüdü yerine getirmek. ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Adres: Dudullu OSB Mah. Des-1 Cad. Des Ticaret Mrk. Apt. No:3/50 ÜMRANİYE


Geri Dön