28 / 04 / 2024

Fatih'te hazineye ait taşınmaz belediyeye devredilecek!

Fatih'te hazineye ait taşınmaz belediyeye devredilecek!

Fatih ilçesi, Şehsuvarbey Mahallesi'nde bulunan yenileme alanı kapsamına giren mülkiyeti Hazineye ait taşınmaz bedelsiz olarak Fatih Belediye Başkanlığına devredilecek.



İstanbul ili, Fatih ilçesi, Şehsuvarbey Mahallesi'nde bulunan yenileme alanı kapsamına giren mülkiyeti Hazineye ait taşınmazın bedelsiz olarak Fatih Belediye Başkanlığına devredilmesine 5366 sayılı Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması ve Yaşatılarak Kullanılması Hakkında Kanunun 4 üncü maddesi kapsamında karar verildi. 1890 sayılı karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Karar Sayısı: 1890
İstanbul ili, Fatih ilçesi, Şehsuvarbey Mahallesi'nde bulunan ve 3/7/2007 tarihli ve 2007/12375 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla ilen edilen yenileme alanı kapsamına giren mülkiyeti Hazineye ait ekli listede belirtilen taşınmazın bedelsiz olarak Fatih Belediye Başkanlığına devredilmesine, 5366 sayılı Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması ve Yaşatılarak Kullanılması Hakkında Kanunun 4 üncü maddesi gereğince karar verilmiştir. 


Geri Dön