29 / 04 / 2024

Fawori Boya, Türk boya sektörüne Metraj Renkli Astar'ı sundu!

Fawori Boya, Türk boya sektörüne Metraj Renkli Astar'ı sundu!

İleri teknolojiyle üretilen Fawori Metraj Renkli Astar, hem uygulandığı yüzeylerdeki son kat boya sarfiyatını azaltıyor hem de işçilikten ve zamandan büyük tasarruf sağlıyor



İç ve dış cephelerde kullanılabilen silikon katkılı Fawori Metraj Renkli Astar; sarı, kırmızı, mavi ve yeşil olarak 4 farklı renk seçeneği sunarken astarın yüzeyle mükemmel bir biçimde bütünleşmesini, son kat boya ile uyum sağlaması ve son kat boyanın performansını arttırmasını sağlıyor. Kuvvetli bağlayıcı yapısı ve renkli pigment desteği ile Fawori Metraj, ihtiyaçların üzerinde performans sağlayarak ekstra verimlilik sağlıyor.  

İç ve dış cephelerde kullanılabilen Metraj Renkli Astar dört önemli özellikle diğer astarlardan ayrılıyor… Fawori Metraj Renkli Astar;

• % 20 Daha Fazla Metraj sağlar.
İç ve dış yüzeylerde son kat boyanın örtücülüğünü arttırdığından ve yüzey gözenekleri tarafından emilimini engellediğinden boya sarfiyatını azaltır; daha fazla metraj yapmasını sağlar.
• Örtücülüğü Arttırır.
Özellikle örtücülüğü düşük olan renkler ile beraber kullanıldığında kapatma özelliğinde belirgin bir artış sağlar. Son kat boya için önerilen inceltme oranından daha fazla inceltildiğinde dahi daha iyi örtme performansı sağlar.
• İşçilik Maliyetini Azaltır.
Fawori Metraj Renkli Astar uygulaması iç ve dış cephelerde örtücülüğü arttırdığından daha az katta boyama işlemi tamamlanır, böylece işçilikten tasarruf sağlanır.
• Rengin Canlılığını Arttırır.
Fawori Metraj Renkli Astar uygulaması sayesinde son katta renk daha canlı bir görünüm kazanır.

Detaylı bilgi için:
www.faworiboya.com
www.filliboya.com.tr
www.facebook.com/FilliBoya
www.twitter.com/FilliBoya

Filli Boya
Kurulduğu 1988 yılından beri inşaat malzemeleri sektörünün lideri olan Betek A.Ş., 1993 yılında inşaat boyları alanında Avrupa’nın en büyük boya markası Caparol ile teknolojik işbirliği yaparak, ‘’Filli Boya’’ markası adı altında Avrupa’nın teknolojik zenginliğini Türkiye’ye taşıdı. Filli Boya; yüksek teknolojiye sahip 152.000 m2’lik modern tesislerinde 1000’i aşkın profesyonel çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Yıllık 348 bin ton üretim kapasitesiyle her üründe AB’nin büyük önem verdiği çevre koruma ve çevre sağlığını dikkate alarak, AB Boya Standartlarında üretim yapıyor. Avrupalı bir ortakla üretime geçen ilk Türk boya şirketi olan ‘’Filli Boya’’, sektörüne ilk yabancı sermaye girişini de sağlamıştır. Bugüne kadar Türk boya sektöründe henüz bilinmeyen ürünleri piyasaya sunarak; “kaliteli üretim yapan, öncü ve yenilikçi marka” kimliği kazanan ‘’Filli Boya’’, sanayide örnek gösterilen biçimde, bilinen en kısa sürede boya sektörünün en güçlü firması olmuş, 2001 itibariyle boya sektöründe pazar liderliğini yakalamıştır.

 


Geri Dön