02 / 05 / 2024

FC Store mağazası Makro AVM'deki yerini büyüttü!

FC Store mağazası Makro AVM'deki yerini büyüttü!

Yüzde 100 erkek ürünleri satan FC Store, Makro AVM'de bulunan 250 metrekarelik eski mağazasını yine aynı AVM'de bulunan başka bir mağazaya 505 metrekarelik alana taşıdı...



Yüzde 100 erkek ürünleri satan FC Store, Makro Alışveriş Merkezi'ndeki (AVM) yerini genişletti. Samsun'daki 3. mağazasını geçtiğimiz günlerde açan FC Store, Makro AVM'de bulunan 250 metrekarelik eski mağazasını yine aynı AVM'de bulunan başka bir mağazaya taşıyarak 505 metrekarelik alanda müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 


FC Store Mağazalarının sadece yüzde 100 erkek koleksiyonu üzerine kurulduğunu belirten FC Store Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, "Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de 9. mağazamız, Samsun'da ise 3. mağazamızı açtık. Sektördeki en önemli hedefimiz günün erkek modasını uygun fiyata tüketici ile buluşturmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Yeni ve büyük mağazamız ile Samsunlulara daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Mağazamızın açılışına özel 'bedava' fiyatlarla Samsunluların beğenisine sunduk. Firmamız 'doğru ürünü pahalı satın alın' sloganı ile başladı. Bu tür ürünler tüketiciye daha uygun fiyat ile ulaşılması gerekiyordu. Bizde onu başarmaya çalışıyoruz" dedi.Makro AVM'deki yeni mağazalarıyla ürün çeşitlerinin daha da arttığını ifade eden Çakır, "Böyle olunca da 'Erkeksen gelirsin' diyoruz. Burada yüzde 100 erkek koleksiyonu satan bir mağaza için geliştirilmiş bir slogandır. Sloganımız tutuldu. Dünyada moda artık uygun fiyata satılıyor. Türkiye'de de bu yavaş yavaş oluşuyor. Bunun da biz öncüsü olacağız. Biz güncel modayı uygun fiyata Türkiye'de sunmaya çalışıyoruz" diye konuştu. 



Adana Exspres


Geri Dön