29 / 04 / 2024

H&M, 4. mağazasını Torium AVM'de açtı!

H&M, 4. mağazasını Torium AVM'de açtı!

H&M, Türkiye 'deki dördüncü mağazasını, İstanbul 'un üçüncü büyük alışveriş merkezi konumundaki Torium 'da açtı. H&M 'in, 2 bin 500 metrekarelik iki katlı mağazasında, kadın, erkek, çocuk ve aksesuar ürünleri bulunuyor



Sabahın erken saatlerinden itibaren alışveriş merkezine gelenler H&M 'in dördüncü mağazası önünde uzun kuyruklar oluşturdu. H&M 'in, 2 bin 500 metrekarelik iki katlı mağazasında, kadın, erkek, çocuk ve aksesuar ürünleri bulunuyor.

Uzun kuyruk oluştu

H&M Torium Mağazası 'nın resmi açılışı H&M Türkiye Müdürü Leif Spang ve Torium Departman Müdürü Erdinç Kocaoğlu 'nun kurdela kesme töreniyle gerçekleşti. Kurdela kesildikten sonra mağazanın önünde uzun kuyruk oluşturan kalabalık, yeni mağazada açılışa özel fiyatlarla alışveriş yaptı. H&M, “Erken Kalkan Kazanır ” sloganı ile sıraya giren ilk 100 kişiye açılışa özel yaptıkları alışverişin yüzde 20 'si kadar indirim uyguladı.

1 ayda 3 mağaza

H&M Türkiye Müdürü Leif Spang, “Bu ay toplam 3 yeni mağaza açılışımızla İstanbul 'un her alanına hızla yayılmaya devam ediyoruz ” dedi. Bu arada Torium 'da H&M 'in yanı sıra yapı market zinciri Tekzen 'in 2 bin metrekarelik 53 'ncü mağazasını ve sıkıştırılmış ürünlerin satışını yapan T-Box 'ın yeni konseptli ikinci mağazası da açıldı.
Hürriyet


Geri Dön