Ekonomi

Fed faiz kararı öncesi euro kaç TL? Euro bugün ne kadar? 2 Kasım 2022 euro kuru

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan Fed faiz kararına çevrildi. Fed kararı öncesi döviz kurlarında hareketli grafik görülüyor. Euro güne düşüşle başlarken şu anda ne kadar oldu? Euro kaç TL? 2 Kasım 2022 euro/TL kuru. Euro kuru Fed faiz kararı öncesi düşük seyrediyor

Euro kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru Fed faiz kararı öncesi düşük seyrediyor. Euro dolar paritesi 0,98 seviyesi ile değer kaybetmeye devam ediyor. Peki euro/TL ne kadar? Euro kaç lira? Euro/TL ne kadar oldu?

FED FAİZ KARARI ÖNCESİ EURO KAÇ TL?

Euro/TL kuru hafatnın üçüncü işlem gününe Euro alış fiyatı bugün 18,42  TL, satış fiyatı ise 18,49 TL seviyesinden başladı.

Euro/TL şu dakikalarda alış fiyatı  18,44 TL, satış fiyatı ise 18,50 TL seviyesinden işlem görüyor.  Euro dolar paritesi aynı dakikalarda 0,9877 bandında  hareket ediyor.

AVRUPA MERKEZ BANKASI'NDAN KRİTİK AÇIKLLAMA GELDİ

Avrupa Merkez Bankası'dan yeni faiz açıklaması geldi. Banka, euronun kaderini değişterecek adımlar atacağının sinyallerini verdi. Dün Banka tarafından yapılan açıklamada; Avrupa Merkez Başkanı Başkanı Christine Lagarde, art arda tarihi üçüncü faiz artırımından sonra Avro Bölgesi'nde resesyon ihtimali yükselmiş  olsa bile enflasyonla mücadele için faiz oranlarını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Avrupa Merkez Başkanı Başkanı Christine Lagarde, yüksek enerji maliyetlerinin ekonominin giderek daha fazla alanını etkilediğini söyledi. Banka, Enflasyon oranlarının bu yüksek seviyelerde ne kadar uzun süre kalırsa ekonomiye yayılma riskinin de o kadar büyük olacağını düşünüyor.

FED FAİZ KARARI BEKLENİYOR!

Piyasaların merakla beklediği ABD faiz kararı bugün açıklanacak. Bugün Amerika Merkez Bankası faiz kararı saat 21:00 'da açıklayacak.  Bugün saat 21:00'da Amerika Merkez Bankası kararı Jerome Powell tarafından açıklanacak. Faiz kararının ne olacağı şimdiden merak edilirken analistlerin beklentisi 75 baz puan artış olması yönünde beklentiler gelmeye devam ediyor.

Amerika Merkez Bankası (FED) kararı öncesinde dolar kuru  alış fiyatı 18,70 TL, satış fiyatı ise 18,73  TL seviyesinden  işlem görüyor. Dolar endeksi ise bugün 110 seviyesinden işlem görüyor.

Avrupa Merkez bankası açıkladı! Kenardaki eurolarımızı hemen bozduralım mı? Net yanıt geldi

Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? 1 Kasım 2022 euro kuru

Yastık altındaki euroları bozduralım mı? sorusuna net yanıt geldi! Euro bu kadar olacak