Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Merkez Bankalarının faiz kararının açıkladıktan sonra dolar kuru yükselişe geçerken altın fiyatları düşüşe geçerken gümüş fiyatları yukarı yönlü seyrini sürdürdü. Peki gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gümüş fiyatları Piyasaların yönünü belirleyen faiz kararlarının açıklanmasının ardından dolar rekor seviyelere yükselirken altın fiyatları düşüşe geçti

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Piyasaların yönünü belirleyen faiz kararlarının açıklanmasının ardından dolar rekor seviyelere yükselirken altın fiyatları düşüşe geçti.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş bugün kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 23 Eylül 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların Odağında olmaya devam ediyır.
Gümüş fiyatları Fed'in fazi kararından sonra yükseliş seyrini korudu. Gümüş fiyatları tüm baskılara rağmen bir ay içinde yüzde 1,3 kazanç sağladı. 

Altın fiyatları ise bir ay içinde yüzde 5'ten fazla değer kaybederken gümüş fiyatları haftayı değer kayıplkarı ile kapattı.Güne  19 seviyelerinde başlayan ons gümüş kapanışta 18 dolar seviyelerine kadar geriledi.
Öte yandan yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak edip araştırıyor. Uzmanlara göre gümüş fiyatlarının 19 doların üzerinde kalmaya devam etmesi halinde beyaz metalin yatırımcılarına kazandırması bekleniyor.

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri merak eden yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 19,60 dolar seviyesinde güne başladı. Gümüşün gram alış fiyatı sabah 11,56 TL, satış fiyatı ise 12,09 TL seviyesinde işelm görürken kapanışta gümüşün ons fiyatı 18,82 TL gram alış fiyatı  11,17 TL, satış fiyatı ise 11,706 TL seviyesinden işlem görüyor.

GÜMÜŞ YATIRIMCISINA KAZANDIRACAK

Güçlü doların baskısı altında kalan altın fiyatları gerilerken gümüş tüm bu baskılara rağmen güne yükselişle başladı. The Morgan Report'un kurucusu David Morgan, gümüşün arzında bir daralma yaşanacağına inanıyor. 10 yıl içinde Morgan, gümüşün en iyi yatırımlarından biri olacağını öngörüyor.

Silver Institute tarafından biriktirilen verilere göre, dünyanın gümüş talebi 2022 yılında rekor 1.112 milyar onsa ulaşacak. Morgan, "Periyodik tabloda arzı en çok sıkıntı yaşayacak ilk metalin gümüş olması bekleniyor” diyerek şunları ekledi: “Belli bir dönemde tüm gümüş endüstriyel kullanıma gidecek. O zaman gümüşten daha iyi bir yatırım düşünemiyorum” ifadesini kullandı.

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Altını olan gümüşe bir baksın! Gümüşü olan kazandı daha da kazanacak