30 / 04 / 2024

FED sonrası dolarda beklentiler yükseldi: Dolar 20 lira olur mu?

FED sonrası dolarda beklentiler yükseldi: Dolar 20 lira olur mu?

Piyasaların büyük merakla beklediği Amerika Merkez Bankası FED faiz kararını dün saat 21:00'da açıkladı. FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. Peki FED sonrası dolar ne oldu? Dolar yükselecek mi? İşte merak edilen soruların cevabı...



Piyasaların merakla beklediği, FED faiz kararı dün saat 21:00 itibariyle açıklandı. 2018 kasım ayından beri ilk kez FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. FED sonrasında ise milyonların gözü döviz piyasasına çevrildi. Dolar kuru FED sonrası ne oldu? Dolar yükselecek mi? Dolar kuru kaç lira olacak?

FED sonrası dolarda beklentiler yükseldi: Dolar 20 lira olur mu?

FED SONRASI DOLAR NE OLDU?

Dün güne 14,74 seviyesinde başlayan dolar gün içerisinde yüzde 0,05 değer kaybederek 14,69 liraya kadar düştü. FED kararı sonrasında ise tekrar düşüş kaydeden dolar 14,65 liradan işlem gördü. FED  kararının sabahında yüzde 0,05 değer kaybederek güne 14,68 liradan başlayan doların şu dakikalarda alış fiyatı 14,73 lira, satış fiyatı ise 14,77  liradan işlem görüyor.

FED sonrası dolarda beklentiler yükseldi: Dolar 20 lira olur mu?

Milyonlarca vatandaşın FED sonrası dolar kurundaki beklentisi yükseldi. Doların 20 liraya kadar yükseleceğini düşünen yatırımcılar için İslam Memiş'ten açıklama geldi. İslam Memiş dolar kurundaki yükseliş ile ilgili şu açıklamaları yaptı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön