28 / 04 / 2024

Fed'in faiz kararı öncesi dolar/TL de sınırlı yükseliş devam ediyor!

Fed'in faiz kararı öncesi dolar/TL de sınırlı yükseliş devam ediyor!

20 Eylül Pazartesi dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devame diyor. Dolar yeniden 27 TL seviyesine yükselirken Fed'in faiz kararı merakla bekleniyor. Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar oldu? 20 Eylül Pazartesi dolar/TL kuru...



Piyasaların gözü bu akşam açıklanacak Fed faiz kararına çevrildi. Fed'in faiz kararı öncesi dolar/TL de sınırlı yükseliş devam ediyor.  

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dün New York’ta Goldman Sachs'ın düzenlenen yatırımcı toplantısına katıldı. Ekonomi programının hedeflerini ve izleyecekleri yol haritası hakkında açıklamalar yapan Bakan Şimşek görüşmelerinin Türkiye’ye fon akışında katkısının olacağına inandığını aktardı.

Hazine dün gerçekleştirdiği iki borçlanma ile Eylül ayı programını kapattı. Eylül ayında 110 milyar TL iç borçlanma programlayan Hazine’nin borçlanması yaklaşık 115 milyar TL olarak kaydedildi.

Dolar/TL, seçim sonrasında haziran-temmuz aylarındaki sert kayıpların ardından hafif yukarı yönlü yatay bir seyir izliyor. Kur üzerinde kontrolün gevşediği haziran ayından bu yana TL’nin kaydettiği değer kaybı yaklaşık olarak yüzde 23.3 seviyesinde.

Bugünn dolar kuru ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Güncel dolar kuru kaç lira? 20 Eylül Çarşamba dolar ne kadar oldu? İşte güncel dolar alış satış fiyatı...

 Fed in faiz kararı öncesi dolar/TL de sınırlı yükseliş devam ediyor!

DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR/TL KURU KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI...

20 Eylül Çarşamba dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu hafta piyasaların gözü bugün açıklanacak Fed faiz kararı ile yarın açıklanacak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Kritik karar öncesi dolar kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar ''bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira oldu? Güncel dolar kuru kaç TL?'' sorularını araştırıyor. 

Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı 26,99 lira, satış fiyatı 27,058 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0694 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 28,82 liradan alınıp 28,93 liradan satılıyor. 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023 altın fiyatları

'Dolar tutarsanız paranızı eritirsiniz' diyen Mert Başaran uyardı! Dolarlarınızı bozun bunu alın...

Geri Dön