08 / 10 / 2024
fuzul

Ferdi Erdoğan İZODER'in yeni başkanı oldu!

Ferdi Erdoğan İZODER'in yeni başkanı oldu!

Yalıtım sektörünün çatı derneği Isı Su Ses ve Yangın Yalıtmaları Derneği'nin (İZODER) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 24 şžubat Perşembe günü yapıldı




Yalıtım sektörünün çatı derneği Isı Su Ses ve Yangın Yalıtmaları Derneği'nin (İZODER) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 24 şžubat Perşembe günü yapıldı. İki yıl süreyle İZODER Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Sedat Arıman görev süresinin dolması nedeniyle görevini oy birliği ile seçilen Ferdi Erdoğan'a bıraktı.

Olağan Genel Kurul öncesinde bir de toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği ile Enerji Kimlik Belgesi ve yalıtım uygulamalarının finansmanı için tüketicilere şžekerbank tarafından sağlanan EKOKredi Yalıtım anlatıldı. Aynı zamanda, bütün bu gelişmeler ışığında sektörde 2010-2023 yıllan arasında öngörülen gelişmeler de mercek alındı.

İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul şžen '2010 - 2023 Yılları Isı Yalıtımı Sektörü' başlıklı sunumunda, sektörün gelişimi ve büyümesi için bizzat sektör tarafından yapılan çalışmaların yanı sıra, devletin vereceği destekler, teşvikler ve özendirici tedbirleri öngörerek hazırlanan stratejileri anlattı.

Yalıtım uygulamalarına finansman sağlamak amacıyla İZODER teknik danışmanlığında şžekerbank tarafından sağlanan EKOKredi Yalıtım kredi ile ilgili gelişme ve yenilikler de şžekerbank Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Özciğer tarafından davetlilere duyuruldu. Özciğer yaptığı konuşmada, bugüne dek apartman yönetimlerine verilen EKOKredi Yahtım'ın bundan böyle ticari müşterilere de sağlanacağını duyurdu.


Hürriyet


Geri Dön